Чудові тоненькі олівці
Ці олівці у мене в улюбленцях. Я купила собі два відтінки: Taup i Dark Brown. Олівці автоматичні, грифель тоненький, на другому боці олівця щіточка (до речі дуже гарна). По текстурі грифель доволі жорсткий, але в міру.
Для волоскової техніки нанесення саме те, що треба. Був би м’якіший, малював би дуже грубо і занадто ярко. Був би твердішим – погано б малював.
Пігментація у відтінка Dark Brown трохи краще, ніж у Taup. Якщо занадто придавити грифель, то він може зломитися. Але, по зрівнянню з іншими подібними тонкими олівцями, грифель у Eveline не часто ламається.
Стійкість добра: добре тримається весь день, гарно переживає інтенсивне тренування в спортзалі. Але я не маю звички терти брові руками, тому не скажу як цей олівець поводиться в такому разі.
Обидва відтінки дуже гарні, природні, не рижать. Taup дає ніжний ефект натуральних брів. Використовую його, коли хочу отримати натуральній, ніжний ефект. Dark Brown темніший, більш пігментований. Його полюбляю для яскравого мейка, а також, коли не маю часу (з ним швидше роблю мейк, бо він більш пігментований)
До цих олівців я використовувала тоненький Maybelline New York Brow Ultra Slim Eyebrow Pencil. Ці олівці дуже дуже схожі за своєю текстурою та пігментацією. Eveline зовсім трохи м’якіший. Але різниця є в ціні ))
Рекомендую ці олівці й сама з задоволенням ними користуюсь
Коментарі (0)