molena

Це я з тривогою дивлюся у своє світле майбутнє) #beautyplan2024

Це я з тривогою дивлюся у своє світле майбутнє) #beautyplan2024

Складання планів завжди було для мене важкою справою. А їх виконання - тим більше. Отака я людина з ім'ям Імпровізація та прізвищем Спонтанність 😁

Але 12 бьюті-обіцянок - це цікавий виклик і можливість виокремити головне і дійсно потрібне.
Думала, що буде першим, реально здійсненим, яке запустило би всі інші позитивні зміни, і це

1. Повернутися до занять йогою. Торік почала займатися і зрозуміла, що це на 100% моя активність. Почувала себе пречудово. Познайомилася з неймовірною тренеркою, яка надихала та підтримувала. Але проблема в тому, що все це відбувалося в Європі. Повернувшись додому, не змогла знайти заняття з таким самим рівнем. Змінила 3 клуби, але йогу викладали більш як фізкультуру, тренерки просто відпрацьовували час. Але вірю, що знайде той, хто шукає.


2. Сон. Після вечірніх занять йогою, я завжди лягала спати о 22 г, довше сидіти було нереально. Сон був міцний, без сновидінь, на ранок прокидалася відпочившою та повною сил. Хочу повернути собі такий сон.


3. Продуктивність. Зараз часто буває, що тільки прокинулася і вже втомлена. Продуктивність дуже страждає. Я знаю, що можу робити більше у всіх сферах життя, в т.ч. і в тут в клубі могла би писати частіше.


4. Йти назустріч своїм страхам. Скільки вже можна відкладати отримання водійських прав? 🤦‍♀️


5. Збалансоване харчування. Знаю, що недоїдаю білки та норму овочів та зелені.


6. Наладити відносини з цукром. Бо теперішні схожі на залежність. Про повну заборону не йдеться, але хоча б зменшити в рази вживання солодкого і їсти його в першій половині дня.


7. Повернутися до своєї комфортної ваги. Треба скинути 7 кг і це легко відбудеться при дотриманні пунктів 1, 2, 5, 6.
8. Зробити ґрунтовне обстеження організма. Цього року святкуватиму 40-річчя, а це такий вік, після якого треба уважніше до себе ставитися. На жаль, генетика вимагає бути пильною в плані онкології.


9. Періодично відвідувати косметолога. Почути професійне бачення стану моєї шкіри та догляду. Спробувати процедури з покращення якості шкіри.


10. Спробувати ендосферу - це апаратна процедура з масажу, що допомагає позбавитися целюліту, набряків, підтягує шкіру та майже не має протипоказань.


11. Попрацювати з психологом. Мабуть, ми всі цього потребуємо, але ще маю своїх особистих давніх "тарганчиків", яких хотілося б позбутися.


12. Хоча б іноді робити яскравий мейк, тим більш всі засоби для цього є. Треба просто вилізти з комфортного нюда.

Оце так напланувала! 😁 А перший місяць року вже майже скінчився. Час братися до справ! 😉