Врятував нас від попрілостей

Врятував нас від попрілостей

Моє перше знайомство з дитячими засобами від weleda відбулося у 2021 році і це було моє спасіння від попрілостей. Тоді я перепробувала ВСЕ (судокрем, бепантен, мустела, ля рош позе, присипки, ліндо, ланолін, аптечні креми). Це був жах і сильний дерматиту після хаггіс. Мабуть, місяць я підбирала підгузки і крем. Крем під підгузок Weleda calendula тоді підійшов нам найбільше і просто врятував.
Тому в 2024 році, я вже з досвідом запаслась кремом. Але й вдруге в нас дерматит, реакція на лосьйон і віддушки. Тільки з кремом ставало легше, поки підбирала підгузки, які не викликали подразнення вимастила весь тюбик. Хоч хочу зауважити, що крем дуже економно використовується. Вирішила спробувати ще Weleda для чутливої шкіри з алтеєм і все супер, ще швидше усуває попрілості, ніж з календулою. Ще використовую мило з календулою від weleda, воно також добре загоює попрілості.
Крем білого кольору, легко наноситься і змивається. Коли відкриваєш вперше видно олійку, яка захищає крем. Краще її видавити, або прибрати серветкою. Запах крему з алтеєю не відчувається, а з календулою досить приємний аромат. І звичайно те, що крем натуральний і безпечний є величезним плюсом.
Найкращий варіант, ціну повністю виправдовує. Ще як бонус круто допомагає від легких опіків, укусів.

Врятував нас від попрілостей
Врятував нас від попрілостей