Христина 🌺

Пусті баночки літа

Пусті баночки літа
  1. Дитяча серія. Гель- шампунь для купання Aveeno. Мееі сподобався, гарний склад, гарно піниться. Легенький ніжний запах, не пече очі. Дуже економний. Алергії чи інших побічних реакцій не викликав.
  2. Крем від попрілостей Weleda. Теж дуже подобається. Повністю безпечний склад. Він жирний в залишає білі сліди, але потім швидко поглинається. З попрілостями справляється класно. Моя донька вже давно без підгузків, але коли холодно в неї є подразнення на теплі колготи. Цей крем допомагає.
Пусті баночки літа

Це, мабуть єдині патчі, які мені дали результат. Інколи буває так...сама не знаю чому🤔, коли ніби виспалась і відпочила...а зранку встала- виглядаєш, як цілу ніч гуляла- танцювала🤣. Ці патчі з цією проблемою справляються зразу...через 20 хв можна знов підходити до дзеркала😂. Вони не сухі, добре наповнені сироваткою. Не засихають. Мені сподобались. Цей бренд має дуже багато достойноі і бюджетної косметики.

  1. Xyli white - не знаю, скільки разів її купувала. Діти дуже люблять ці пасти. Тут повністю безпечний склад, я не переживаю, якщо молодша донька її наїсться ( вона заради цього і чистить зуби🤣). Є різні смаки, коли акції, то дуже вигідно купувати. Беру зразу 3-4 штуки.
  2. Crest. З цією пастою познайомилась цього літа... тепер це одна з найулюбленіших. Гарно очищає, відбілює, освіжає подих. Економна.
  1. Шампунь Garnier. Мені підійшов. Реально. Я прочитала дуже багато відгуків про нього...в кожного своя думка. Моє волосся вибагливе, йому підходить не всякий шампунь. З цим в мене проблем не було. Гарний запах, сильно піниться, волосся не обтяжене, легеньке. Жирніло, як зазвичай. Одним словом, з цим шампунем в мене лише позитивні асоціації.
  2. Рідке мило Comex з евкаліптом. Має антибактеріальний ефект. Це вже 5 пляшка. Запах тут просто неймовірний, склад ідеальний. Але не економне, дуже великий розхід. Зараз я купила інше, яке теж дууууже сподобалось. Та точно знаю, що до нього повернуся знов.
  3. Артицелюлітний засіб Eveline, Мееі дуже підійшов і допоміг. Єдине, що з розігріватися ефектом треба користуватися зимою. Тут 96 % натуральних інгредієнтів, школи він точно не зробить. Але яка ж після нього гладенька шкіра🥰. Теж буду його купувати і надалі.