Пусті баночки літа
Тут тільки половина. Є таке, чим користувалася ще з весни, а є й таке, яке купую вже 10-й раз…
- Дитяча серія. Гель- шампунь для купання Aveeno. Мееі сподобався, гарний склад, гарно піниться. Легенький ніжний запах, не пече очі. Дуже економний. Алергії чи інших побічних реакцій не викликав.
- Крем від попрілостей Weleda. Теж дуже подобається. Повністю безпечний склад. Він жирний в залишає білі сліди, але потім швидко поглинається. З попрілостями справляється класно. Моя донька вже давно без підгузків, але коли холодно в неї є подразнення на теплі колготи. Цей крем допомагає.
Патчі під очі Idealove.
Це, мабуть єдині патчі, які мені дали результат. Інколи буває так...сама не знаю чому🤔, коли ніби виспалась і відпочила...а зранку встала- виглядаєш, як цілу ніч гуляла- танцювала🤣. Ці патчі з цією проблемою справляються зразу...через 20 хв можна знов підходити до дзеркала😂. Вони не сухі, добре наповнені сироваткою. Не засихають. Мені сподобались. Цей бренд має дуже багато достойноі і бюджетної косметики.
Пасти, які купую знов і знов…
- Xyli white - не знаю, скільки разів її купувала. Діти дуже люблять ці пасти. Тут повністю безпечний склад, я не переживаю, якщо молодша донька її наїсться ( вона заради цього і чистить зуби🤣). Є різні смаки, коли акції, то дуже вигідно купувати. Беру зразу 3-4 штуки.
- Crest. З цією пастою познайомилась цього літа... тепер це одна з найулюбленіших. Гарно очищає, відбілює, освіжає подих. Економна.
І те, що я вже дуже багато разів описувала, і інші теж багато про це писали
- Шампунь Garnier. Мені підійшов. Реально. Я прочитала дуже багато відгуків про нього...в кожного своя думка. Моє волосся вибагливе, йому підходить не всякий шампунь. З цим в мене проблем не було. Гарний запах, сильно піниться, волосся не обтяжене, легеньке. Жирніло, як зазвичай. Одним словом, з цим шампунем в мене лише позитивні асоціації.
- Рідке мило Comex з евкаліптом. Має антибактеріальний ефект. Це вже 5 пляшка. Запах тут просто неймовірний, склад ідеальний. Але не економне, дуже великий розхід. Зараз я купила інше, яке теж дууууже сподобалось. Та точно знаю, що до нього повернуся знов.
- Артицелюлітний засіб Eveline, Мееі дуже підійшов і допоміг. Єдине, що з розігріватися ефектом треба користуватися зимою. Тут 96 % натуральних інгредієнтів, школи він точно не зробить. Але яка ж після нього гладенька шкіра🥰. Теж буду його купувати і надалі.
Коментарі (0)