Марія Bondar

Аромат італійського літа

Аромат італійського літа

Привіт. Розповім вам про гель для душу який викликає в мене думки про літній відпочинок на березі мора десь в Італійському місті. Мабуть це все картинка на цьому гелі для душу і сама назва навіює такі асоціації. Це дуже бюджетний шель для душу від балеа, цей аромат і лінійка лімітовані - створені лише для літа 2024, тому швиденько шукайте в продажу щоб спробувати цю новинку. На жаль на сайті мейкапу я її не знайшла, але можливо вона ще з'явиться.

І так. Аромат. Він просто неймовірний. Свіжість стиглих лимонів і квіток літна. При чому пахне саме стиглими солодкими лимонати, а не класичним туалетним лимонним ароматом качечки чи ще схожої хімії. Аромат - це мікс солодких і цитрусових нот, дуже красний на літо. Мені здається але від нього буде в захваті уся родина. Тому що я вважаю що він досить універсальний - підійде як чоловікам так і жінкам. Тут немає специфічної ароматичної ноти яку б асоціювали лише з жіночим чи чоловічим ароматом.

Миє дуже гарно, пінеться взагалі шикарно. Однієї краплі досить для гарної піни , тому цей гель для душу ще й економічний.

Для фанатів лимонного запаху - шикарний бюджетний варіант.