Blondie_rs

Бюджетний олівчик для брів від E.L.F

Бюджетний олівчик для брів від E.L.F

Привіт! Сьогодні хочу показати свій олівчик для брів, який нещодавно полетів у смітник. Все так погано?

Бренд E.L.F Cosmetics має багато бюджетних рішень серед декоративної косметики. Я дуже пориваюсь спробувати їхню силіконову базу в тюбику. Кажуть, що вона на дотик робить шкіру наче помащену клеєм. Схоже, Ельф хоче підкорити таким чином усі тональні та підвищити стійкість макіяжу. Але, на скільки воно практично - без поняття. Бренд також привернув мою увагу, коли випускав кольорові палетки тіней. Там була та сама "необхідна" з усіма кольорами веселки та досить хорошою пігментацією. Ну і як же про аналог на Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter не згадати. Ходять чутки, що Ельф практично їх скопіював (Halo glow liquid filter).

Але я зупинилась на покупці олівця для брів, який обійшовся мені в 120 грн. Брала відтінок Deep Brown, бо я люблю, щоб брови були потемніше мого кольору волосся.

Мінімалістичний дизайн, приємний на дотик пластик, який ще доволі плотний. Дуже зручна щіточка, якою можна з легкістю розтушовувати продукт, і відносно широкий грифель. Спочатку він був трішки загостреної форми, але з часом став просто круглим. Продукт викручується легко, ніколи ніяких проблем з конструкцією не ставалось.

У мене у відтінку Deep Brown. Темно-коричневий, який в грифелі виглядає практично чорним. Не віддає в рижинку чи сіринку. От просто цей ідеальний темно-шоколадний відтінок, яким легко надати форму бровам, зробити їх більш виразними та швидко розтушувати без плям.

Ви, напевне, ще досі шукаєте підвоху, - чому ж він полетів у смітник? Так ось, вже зовсім скоро дізнаєтесь.

Ще легшого в застосуванні олівчика я не знаю. З ним поки на рівні стоїть Maybelline Ultra Slim, який я регулярно повторюю. М'яко малює, легко тушується завдяки якісній формулі та зручній щіточці. Нікуди не втікає протягом усього дня. На даному фото я зафіксувала прозорим воском від TopFace. На фото під номером 2 "Підкреслюю" - я промалювала нижню лінію брови, та легко заповнила волосинки від нижньої грані до верхньої.

Звичайно, що все хороше колись закінчується. Я його використала та слізно попрощалась. Тож, тільки по цій причині він опинився у смітнику. І обов'язково, якщо мені ще десь попадеться в продажі цей красень - із задоволенням його повторю!