#Ihaveno
Приєднуюсь до челенджу Білень Дарини!
Долучаюсь до челенджа, бо дуже цікаво стало почитати списки дівчат і поділитись своїм списочком!
Список у мене виявився довгим.😅
1. У мене немає пламерів і всяких штучок-дрючок для збільшення губ. На фото дівчат виглядає дуже гарно, а собі поки не купила. І думаю, чи треба)).
2. Немає щипчиків для вій. Як і накладних вій. І ніколи не було.
3. Немає тоналки і пудри. Останній раз пудрою і тоналкою користувалась в універі. Але є ббкрем і сс крем. Мені поки цього достатньо))).
4. Немає коричневої туші. Але думаю купити. Є синя, але дуже невдала,тому валяється.😅
5. Не користувалась ще олійними парфумами.
6. Люблю тканинні масочки, карбоксі, ліфтинг маски. На мені наче діють. Але немає глиняних, бо вони дуже сушать мою шкіру.
7. Не користуюсь гідрофілками. Моя шкіра їх не любить.
8. Не користуюсь кислотними пілінгами.
8. Немає ще мультитаскера, але він в моєму вішлисті!
9. Хочу спробувати менструальну чашу, але сумніваюсь чи підійде((.
10. Не користуюсь тінями, але палетки є, і монотіні. Чомусь недолюблюю тіні взагалі. Але є хайлайтер. Тепер користуюсь ним і в хвіст, і в гриву.😅
11. Мрію про мікротоковий масажер. В процесі вибору, але не зовсім розумію на що треба звертати увагу при виборі.
12. Майже не користуюсь олівчиками для губ, хоча є в арсеналі. Чому не користуюсь-чесно не знаю. Якось так))).
13. Немає мисочки для масок. Весь час забуваю замовити.😅
14. Немає скрабів для губ. Хоча подумую про них.
15. Немає твердого шампуня. У мене волосся таке не сприймає. Чим більше силіконів в шампуні,тим краще моєму волоссю😅.
Це точно не повний список. Це лише те, що прийшло в голову.
Не судіть строго!❤️
Гарного вечора всім і спокійної ночі!!!❤️
Коментарі (0)