Свідома клієнтка

Що купила б знову

Що купила б знову

Раніше я не розуміла, чому skincare routine так називається. Про яку рутину може йти мова, коли в світі косметики стільки цікавого? А потім зрозуміла: доглядова рутина це певна послідовність, яку вибудовуєш для себе. Для мене це ще й наявність певних компонентів.

Що я купила б знову, якби мені було потрібно купити засоби для доглядової рутини з нуля?

Засоби очищення:

1. Молочко для демакіяжу. Щиро люблю молочко для демакіяжу від АА, якби в мене з якихось причин не було можливості купити молочко АА, я б купила молочко Bioderma для чутливої шкіри. Молочком я б змивала макіяж ввечері та вмивалась би ним зранку.

2. Засіб для вмивання для вечірнього додаткового очищення. Мені подобається гель від Biotrade, ще це міг би бути гель Le Petit Olivier або пінка Biotrade, щось одне.

Незмивні засоби:

3. Крем для шкіри навколо очей, щоб використовувати зранку та ввечері. Не цей що на фото, мені здається, він слабко розгладжує зморшки (а може я не можу змиритись з тим, що неминучі зморшки все ж таки з’явились?), з пептидами та/або ніацинамідом, такий є у бренду Superdrug.

4. Денний крем. Легкий денний крем від Feel Free приносить мені справжнє задоволення, добре працює та тримає тональний крем, купила б знову на весну або осінь, на літо купила б сонцезахисний крем.

5. Ретинол та транексамова кислота. Сироватка Superdrug з ретинолом та транексамовою кислотою це не найпотужніший ретинол, однак знахідка року. Транексамова кислота покорила моє серце своїм ефектом зменшення видимості капілярів. Якби не було можливості купити саме цей засіб, купувала б транексамову кислоту та ретинол окремо, але, на щастя, вона є :)

6. Засіб з азелаїновою кислотою. Купила б знову крем від Triuga з азелаїновою кислотою 10% та саліциловою кислотою 0,5%. Використовувала б декілька вечорів на тиждень (відлущення, вирівнювання тону, мінімізація пор).

7. Бальзами для губ, куди без них ❤

Сумарна вартість догляду 1300-1500