"Мої враження від доглядової косметики з екстрактом 24К золота , і подібне золотко в продуктах "

"Мої враження від доглядової косметики з екстрактом  24К золота , і подібне золотко в продуктах "

Опис : Sadoer Gold Moisturizing Tender Eye Cream з 24К золотом має ліфтинг-ефект, зволожує, ефективно усуває зморшки, темні кола, набряклість (мішки), а також живить і тонізує шкіру. Крем дуже добре вбирається, не залишаючи відчуття жирності та липкості на шкірі. Має кремово-гелеву текстуру та складається з двох компонентів: золоті шароподібні гранули та прозора частина. Відразу після нанесення відчувається приємна зволоженість і тонізувальна наповненість шкіри. Підходить як нічний, так і як денний крем ( ідеальна основа під макіяж). До того ж вирізняється дуже маленькою витратою.

Моє враження : Більше хотілось мати цій крем , із цікавості , ще тому що гарні золоті бульки як намистини , блищить ! І нічого не очіковала , але я після використання змінила думку . І тепер " ТАК " я буду його купувати" ЩЕ"! Тому що крем гарно всмоктується , робить шкіру гладкою і робить неймовірно приємну захистну легку комфортну плівку , яка не дає пересихати шкірі , і на довгий час є відчуття захисту і зволоження . Мені крем дуже сподобався . Та і приємно дуже їм користуватись , гарний . золотий ! І це правда, що його не треба класти багато .

"Мої враження від доглядової косметики з екстрактом  24К золота , і подібне золотко в продуктах "

1)Опис : Сировотка тонер живить шкіру, глибоко проникає в її шари, усуває подразнення й усуває лущення й запобігає передчасному старінню шкіри. Також засіб покращує кровообіг, нормалізує роботу сальних залоз, відновлює ліпідно-водний баланс шкіри. Запобігає появі вікових пігментних плям і зморщок.

Головний компонент сироватки-тонера — золото 24К, яке допомагає не тільки очистити шкіру від вільних радикалів, а й надає видимий омолоджувальний ефект уже після першого застосування. Цей компонент допомагає усунути подразнення і зменшити висипки, звужує пори, надає шкірі свіжого та відпочилого вигляду. Тонер-сироватка вирівнює рельєф шкіри та повертає м'язам обличчя тонус.

Спосіб застосування: наносити треба ввечері, щодня, на очищену шкіру обличчя. Кілька крапель сироватки треба розподілити легкими рухами кінчиками пальців.

Мої враження : Все згідно опису вважаю вірним , від себе добавлю що сировоткою зручно користуватись , її приємно брати в руки, і користуюсь з задоволенням -бо " золотко " . Вже користуюсь давно сировотками з екстрактими золота , можу сказати продукту "Так " , буду купувати "ЩЕ" .

2) Опис: Гіалуронова кислота в компанії колагену й еластину формує лицьовий каркас. Чіткість овалу обличчя, тонус і пружність шкіри — пряма заслуга цих компонентів. Тому кислоту відносять до числа найефективніших антивікових інгредієнтів в косметиці.

Гіалуронова кислота забезпечує пружність і нормальне функціонування тканин завдяки утримуванню молекул води та їх зв'язуванню в міжклітинному просторі. У цьому й полягає її основне завдання — підтримка водного балансу всіх тканин організму. Це зволоження клітин, збереження їхньої молодості та функціональності. Також гіалуронат сприяє розростанню клітин і їх відновленню.

Найголовніша та дивовижна особливість гіалуронової кислоти полягає в здатності однієї молекули речовини утримати вологу в тисячу разів більше власної маси. Завдяки такій властивості клітини сполучних тканин захищені від зневоднення.ї

Мої враження : Так само згодна з описом , також кажу продукту " ТАК " теж користуюсь вже давно . "Золотку- золотко "!! )))

Опис : Шкіра навколо повік тонка і не має жирового прошарку, тому вона перша страждає від вікових змін. Темні кола, набряки, сухість, зморшки з'являються не тільки з віком, але і від негативного впливу факторів зовнішнього середовища — ультрафіолету, високих і низьких температур, поганої екології. А також від неправильного способу життя — куріння, не налагодженого харчування, нестачі сну і відпочинку.

Щоб максимально зменшити негативний вплив і зупинити старіння шкіри повік, у 2000 році були придумані патчі під очі. Гідрогелеві патчі IMAGES Gold Lady Series Eye Mask відмінно впораються з такими поширеними проблемами як:

• мімічні та глибокі зморшки;
  • в'ялість, в'янення і провисання шкіри;
  • мішки під повіками і їх набряклість;
  • темні кола
  • Іони золота відновлюють та запускають функції клітин епідермісу, балансують кислотність шкіри, зміцнюють захисні властивості. Вони допомагають засвоюватися іншим компонентам та насичують ними клітини. Під їх впливом шкірний покрив омолоджується та відновлюється.

Мої враження : Після використання насолоджуюсь гладенькою шкірою , яка приємно зволоджена , нема темних кругів , і є вигляд доглянутої шкури . Тому продукту " ТАК " . Але так багато з'вилось нових продуктів з патчами , що хочеться щось нового . Як скучу за ними , обо'язково буду купувати , бо вони "Золотко "

Опис: Розкішна золота маска-плівка – унікальний засіб для швидкого та помітного підтягування шкіри та моделювання овалу обличчя, який завдяки натуральності та високій ефективності компонентів, що застосовуються у сфері пластичної косметології, може подарувати Вашій шкірі воістину чарівний результат.
Запатентований комплекс «розумних» пептидних молекул забезпечує стійкий ефект, що омолоджує, розгладжує зморшки і носогубні складки, коригує контури обличчя, повертаючи красиву чітку лінію підборіддя.
Золоті водорості насичують шкіру цінними мікроелементами, підвищують пружність та щільність шкіри, роблять колір обличчя яскравим та свіжим.

✔ Помітно розгладжує зморшки та підтягує овал обличчя

✔ Відновлює щільність та пружність шкіри

✔ Сприяє регенерації та оновленню клітин

✔ Дарує шкірі привабливу гладкість та ніжність

Мої враження : Спочатку дуже не сподобалась . Дуже різкий сразу запах , знімається маска -плвіка дуже важко , тому що добре приліпіє до шкіри , Але потім помітила результат від ліфтінгу , і дійсно дуже гарно моделює овал обличча , і сама якість плавки , яка гарно чистить шкіру і знімає все зайве ( залишки епідермісу і подібне ) ,і при порівнянні з іншими масками- плівками, які не так добре чистять , щильно прилипають і без ліфтінгу - я змінила думку про цей продукт . Тому продукту "ТАК "- і вже неважливим виявився той запах різкий . Але купувати вже нема як , буду користуватися іншими виробниками, і це накраще . !!!!