Pilirina 💛💙

Вірус Paula's Choice зачепив і мене

Вірус Paula's Choice зачепив і мене
Вірус Paula's Choice зачепив і мене

Дякуючи нашій улюблениці Тамара Комарницька я познайомилася з косметикою за яку готова віддавати гроші, бо вона перевернула мені уявлення про догляд.

👉 Paula's Choice – американський бренд косметики для догляду за обличчям, засновницею якого є Пола Бігун – хімік – технолог, всесвітньо відомий експерт з краси та догляду за шкірою, автор кількох революційних книг про косметику, які розійшлися мільйонними тиражами. Пола страждала від акне та чутливості шкіри. Пройшовши довгий шлях лікування та не отримавши бажаного результату, вона стала самостійно вивчати склади косметичних засобів, а потім створила свою косметичну лінію. Використовуючи свої знання та досвід, Пола розробила видатні, запатентовані формули та препарати. Бренд Paula's Choice відомий у всьому світі як «косметичний поліцейський».

Моя шкіра: комбінована, є мілкі висипання на щоках та крилах носа та чорні цятки.

Виробник обіцяє, що гель з гліколевою кислотою має широкий спектр дії: відлущує, нормалізує роботу сальних залоз, робить шкіру гладкою, вирівнюючи тон, стимулює поділ клітин, а при тривалому використанні покращує еластичність шкіри та зменшує дрібні зморшки. І це правда! З його допомогою я отримала за короткий термін використання результат того самого ефекту випещеної, холеноі шкіри.

Aqua, Glycolic Acid, Sodium Hydroxide , Chamomilla Recutita Matricaria Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Camellia Oleifera Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Sodium PCA, Propylene Glycol , Butylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Polyquaternium-10, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate.

Як бачимо, основний акцент компонентів складу спрямовано на очищення, регулювання роботи сальних залоз, ексфоліацію і поліпшення стану шкіри. Засіб містить екстракт листя зеленого чаю, що має в'яжучу, протизапальну та тонізуючу дію, а також сік листя алое, пантенол і екстракт ромашки з заспокійливою та зволожуючою дією. Продукт має рН від 3,5 до 3,9.

☝️Нагадаю, що AHA – водорозчинні кислоти, які не здатні глибоко проникати в епідерміс, але ефективні на його поверхні. Але б бачили б ви результат одразу після його змивання, який камера, на жаль, не передасть, бо вони тактильні.

  • гліколева кислота - відлущує та нормалізує роботу сальних залоз, робить шкіру гладкою та вирівнює її тон
  • екстракт листя зеленого чаю - має в'яжучі, протизапальні та тонізуючі властивості
  • сік листя алоє - зволожує, заспокоює
  • пантенол - загоює і зволожує
  • екстракт ромашки – заспокоює та знімає роздратування

У мене продукт не викликав жодних алергічних реакцій! Однак це моя історія. Якщо у вас з'явиться загострення після використання цього гелю, то не варто лякатися – це цілком адекватна реакція на продукт із кислотами, іноді такий період може тривати до 1 місяця.

Витрата та ціна:

Використовую 2-3 раза у тиждень 15 мл туби вистачило на 1.5 місяці. Але обов'язково змиваю. У рамках мозгу моєї дівчачої математики, це супер гуд. Економний? Не те слово.

  • Засіб добре відлущує
  • Вирівнює тон та рельєф шкіри, загалом візуально покращує текстуру шкіри
  • Добре очищує пори
  • Нормалізує роботу сальних залоз, жирний блиск став для мене рідкістю
  • Зменшив висипання
  • Шкіра стала набагато чистішою, сяючою, доглянутою
  • Дуже економний у використанні

І, звісно ж, протягом дня не забувайте використовувати засоби із високими сонцезахисними фільтрами!

Хочу тепер цілий флакон! Paula's Choice - це той випадок, коли варто спробувати один раз і закохатися у продукт на все життя!

Дякую тобі, Тамарочко! ♥️