Оленка

Соковитий грейпфрут з східними мотивами

Соковитий грейпфрут з східними мотивами

З початку року я активно знайомлюсь з арабськими ароматами. Lattafa - це найбільший та найвідоміший виробник. У них є декілька лінійок парфумів - копії інших марок, власні розробки та преміальна лінійка.

Lattaffa Shaheen Gold входить саме в Lattafa Pride більш дорогий, ексклюзивно оформлений напрям.

Флакон з важкого скла. Шикарна кришка в вигляді орла. Це все причилається в великій білій коробці з чорним стильним ложементом. Не соромно дарувати, оформлення на рівні з люксом та нішею.

Сам аромат зазначений як унісекс. І тут, дійсно, він достатньо цитрусовий і легкий для жінок, але пачулі з бобами тонка надають такої приземленості, що на чоловіка також гарно сяде.

Початкова нота: Ананас, Грейпфрут

Нота серця: Інжир, Лаванда

Кінцева нота: Боби тонка, Ваніль, Пачулі

Відразу після нанесення ми чуємо грейпфрут, але не такий дзвінкий як в SKLVA Bitter fruit. А більш такий косметичний, потім він швидко змішується з чимось солодким, не ананасом, а мабуть інжиром. І так звучить десь 2-3 години. Потім стає важчим, пробивається ваніль, але не супер солодка, а з кислинкою.

На мені ця парфумована вода тримається приблизно 5 годин - досить непогано, бо цитруси зазвичай злітають швидко. Шлейф я не помітила, або ж він дуже тихий. Однозначно рекомендую для затесту. Аромат приємний, достатньо коректний відносно оточуючих, в офісі або в транспорті нікого не задушите. Ну а флакон прикрасить поличку 100%!

Оцінка: для мене це 7-8 з 10, очікувала більшої шлейфовості, гучності, але ні,, аромат досить тихий. Буду носити з задоволенням та й флакон красивий.

Ціна: від 1500 до 2000грн

Соковитий грейпфрут з східними мотивами
Соковитий грейпфрут з східними мотивами