Ксенія 💫

І в світ, і в люди. Універсальний, ненав'язливий, дипломатичний.

І в світ, і в люди. Універсальний, ненав'язливий, дипломатичний.

Вітаю усіх!

Хочу розповісти про один парфюм, який у мого чоловіка на повторі вже 4 раз. Так, це його 4-рта пляшечка 🙈 і в повному розмірі завжди.

І я вирішила, то чому б про цю красу не розповісти.

Отже, до вашої уваги Touch for Men від Burberry .

Є в різних об'ємах: 30,50 та 100 мл.

Дата випуску: 2000 рік

Парфумер: Jean-Pierre Bethouart.

Країна: Великобританія.

Touch for Men від Burberry - це парфум для чоловіків, належить до групи ароматів Деревні, Квіткові, Мускусні.

Дизайн пляшки гладкий та мінімалістичний, що відображає позачасову та елегантну естетику Burberry. Нічого зайвого та химерного.

Прозорий флакон, дерев'яна кришечка, всередині пластик. Повнорозмірна версія іде в додатковому чохлі. Зовнішнє пакування - коробочка у всім відому клітинку принт Burberry.

Аромат, як ви бачите, далеко не новинка. Але я його спокійно можу віднести до класики. Тобто, це універсальний варіант в офіс, під класичний костюм, під джемпер та сорочку, щось кежуал навіть. Або ж на побачення. Він нікого не задушить, ні вас, ні навколишніх.

Мій чоловік завжди його використовує, коли треба доповнити образ, але не виділятися надмірно ароматом.

Стійкість у нього на висоті! Просто мега! 7 годин він спокійно тримається на одязі або й більше.

Верхні ноти: Лист Фіалки, Артемізія (Полин) і Мандарин;

ноти серця: Білий Перець, Кедр і Мускатний Горіх;

ноти бази: Білий Мускус, Боби Тонка і Ветивер.

Це витончене поєднання нот та те, як він розкривається на шкірі, особливо теплій 😍

Так, він пудровий, солодкуватий, але далеко не приторний з деревно-мускусними акордами. Розкривається м'яко, помірно, переливчасто, начебто готує вас до подальших подій.

Верхні ноти мандарину надають свіжого і бадьорого присмаку цитрусових, миттєво пробуджуючи почуття. По мірі того, як аромат розкривається, на перший план виходять серцеві ноти кедра, що надають аромату теплого та деревного характеру. Ця нота додає глибину та складність, створюючи відчуття витонченості. Хтось скаже із сучасних, що це ольдскульно вже. Можливо. Але я вважаю, що такий аромат повинен бути завжди як база і він буде доречним завжди.

А якщо співставити якість (стійкість) та ціну (на знижці взагалі шикарно!), то гріх не скористатися і не порадувати себе.

Одна з яскравих нот Burberry Touch – ветівер. Він привносить в аромат зелень та землистість. Ветивер відомий своїм характерним ароматом, і тут він додає нотку суворості та мужності. Поєднання нот кедра і ветівера створює збалансовану та вишукану суміш, одночасно дерев'яний з присмаком квітково-хвойного акценту; дуже спокійний та комфортний. Особливо благородно, огортаюче звучить на власнику.

Але що відрізняє цей аромат, то це наявність того самого мускусу. Він м'який, ніжний. Тому шлейф Burberry Touch набирає особливої витонченої чуттєвості та спокуси.

Цей аромат однозначно може підійти як на день, так і для вечірнього побачення. Відносно сезону, то він також універсальний і в цьому плані: будь-коли та при будь-якій погоді. Але найкраще розкривається в теплий сезон.

Він затримується на шкірі, залишаючи тонкий слід, який обов'язково зачарує вас. Дуже ніжно та пристрасно розкривається на шкірі 🤤. Це найкращий "костюм" на моєму чоловікові!

Стійкість туалетної води Burberry Touch вражає: її вистачає на весь день, не вимагаючи частого повторного нанесення. Шлейф помірний, тут не чекайте прям вау. Як я сказала вище, він не дасть вам задушити оточуючих, а тримати саме баланс між насолоджуватися особисто ароматом та бути коректним в оточенні.

На кому я його бачу.

Не знаю як ви, але я чомусь парфюми ділю по віку. Тож я, наприклад, бачу той чи інший аромат в певній віковій категорії. Не уявляю, наприклад, важкі на молоді, бо це повний десонанс чомусь для мене. Вибачайте, якщо не так 🤗 (ніякого ейджизму). Відчуття себе в даний момент і який ти обереш аромат собі на сьогодні повинно співпасти.

Тому і даний аромат я можу віднести для чоловіків віком від 30 до 45 років. А ще не бачу його на брутальних чоловіках 🤷🏻‍♀️

В цілому, туалетна вода Burberry Touch для чоловіків - це чарівний аромат, що поєднує в собі свіжість, теплоту та чоловічу чуттєвість.

З повагою, Ксенія

Дякую, що читаєте 💔