Strange Love

#testmakeupclub

#testmakeupclub

І так, ділюся підсумками тестування. Скажу чесно, цей бокс став моїм улюбленим. Стільки краси та новинок!

Мабуть, найбільш очікувана новинка з боксу. O’BAYS Ultra-Tinted Lip Oil здивував своїм відтінком, пакуванням та аплікатором анатомічної форми. Виглядає, як люкс, погодьтеся.

Аромат дивовижний - стиглі чорні ягоди (чорниця або ожина). Проте аромат відчутний переважно під час нанесення, а після буквально 3-5 хвилин він зникає повністю.

Колір стейну від олійки досить насичений, маджентово-рожевий. Проте не слід забувати, що засіб реагує на ваш Ph, тому на комусь олійка проявиться більш насичено, на комусь - ніжно.

O’BAYS Ultra-Tinted Lip Oil дуже комфортний засіб, який може замінити навіть гігієнічну помаду. Я не знайшла недоліків. Купуватиу за свої і в майбутньому.

Ох, цей засіб для укладки брів вимагав від мене наполегливості. Бо лише з 3 спроби я змогла його приноровити і зрозуміла, як мені його наносити. Принцип простий: додаємо незначну кількість води, емульгуємо і наносимо щіточкою з набору на брівки. Проте спочатку я додала надто багато вологи, а під час другої спроби нанесла забагато мила на шкіру. На третій раз все вийшло гарно.

Мило прийшло в дуже стильному пакуванні. Об'єму 13 грам вистачить на місяці регулярного користування. Щіточка в наборі доволі зручна і компактна.

Мені сподобалося використовувати мило в тріо з олівцем та чіткою лінією коректора. Проте раджу після укладки забирати надлишки засобу зі шкіри ваткою паличкою, інакше є ризик отримати білий наліт навколо брів.

Стійкість намертво - 1-2 години, далі волоски можуть трішки змінювати свою позицію (відліплюватися від шкіри), проте залишаться жорстими та триматимуть основну форму.

Мило справді добре фіксує волоски та приклеює їх до шкіри, імітуючи ламінування. Проте формат гелю в тюбику особистосто до мене завжди буде зручнішим та більш зрозумілим.

Матова стійка помада LAMEL дарує розкішний оксамитовий фігніш. Проте має і доволі серйозні недоліки.

Почати хочу з пакування. Воно справді дуже стильне. Аплікатор класичний, з його допомогою можна створити чіткий ідеальний контур, за умови, що руки з правильного місця.

А от до текстури у мене є зауваження. Формула вимагає ідеально зволожений та пухких губ, бо підкреслює рельєф і кожну складку та кірочку. До того ж вона сушить (як і більшість матових насправді). Зі слизової злітає майже одразу.

Кольорова гама цікава. Не всі кольори є вдалими, проте деякі просто розкішні! 407 та 402 - це ідеальний червоний та ідеальний нюд, рекомендую розпочати знайомство саме з цих двох відтінків. Також врахуйте, що ці посади стають значно темнішими після висихання на губах!

Стійкість хороша, 4 години виглядає привабливо і достойно, не відбивається на посуді або при поцілунках.

26 лютого, 2024
Strange Love
26 лютого, 2024