Пінка Rituals The Ritual Of Holi: Р елакс та задоволення
Rituals The Ritual Of Holi Foaming Shower Gel - це справжня розкіш для мого щоденного ритуалу догляду за собою. Цей гель для душу миттєво трансформуєтьсяу пишну піну, перетворюючи щоденне прийняття душу на справжнє задоволення. Це 8 чи 9 аромат пінок Rituals, який мені доводиться тестувати, і скажу чесно, The Ritual Of Holi хоч і не дотягує до моїх фаворитів, проте почесне 3-4 місце посяде.
Неймовірний аромат Rituals The Ritual Of Holi відразу ж піднімає настрій і переносить у світ яскравих кольорів та радісних емоцій. Заявлений виробником запах - бадьорий грейпфрут та квіти фламінго. Він в міру солодкий, з певною кислиткою та квітковими нотами. Аромат Rituals The Ritual Of Holi залишається на шкірі протягом тривалого часу після душу, орієнтовно 1-2 години.
Розхід великої банки - 1-1.5 місяці на сім'ю з двох осіб.
Крім приємного аромату, гель-піна чудово очищає шкіру. Його текстура легка і ніжна, тому він дбайливо доглядає за шкірою, не пересушуючи її. Після використання тіло стає дуже м'яким на дотик.
Гель-пінки від Rituals стали невід'ємною частиною мого щоденного догляду за тілом, Rituals The Ritual Of Holi Foaming Shower Gel – це ідеальний вибір для тих, хто цінує якість, вишуканість та приємні аромати.
The Ritual Of Holi мені дуже сподобався, проте фаворитом все ж залишається серія Serendipity.
Коментарі (0)