Оленка

Трояндова троянда

Трояндова троянда

Продовжую вам розповідати про арабські аромати.

Цього красунчика я відразу брала флаконом, бо ноти сподобались, а коштує досить бюджетно (від 500 до 650грн) за 100мл. Але як виявилось - його потрібно тестити хоча б у відливанті. Бо після отримання, я пшикнула на блоттер і була абсолютно розчарована, сестра просто сказала, що він пахне "бабусями", на стільки застарілим він їй здався. Але при нанесенні на тіло він розкрився і тепер ношу його з задоволенням.

Ця водичка відноситься до стандартної лінійки Lattafa. Це не копія, власна розробка бренду, хоч і багато парфзахоплених відмічають схожість з Le Parfum Royal Elie Saab. Не можу стверджувати, не пробувала його. Але можу точно сказати, що звучить він не дешево, це така трояндова троянда, яка хоч і може здатись монотонною, бо зазвичай троянда перекриває все інше, але не пласкою і одноманітною.

Флакон прекрасний - важке скло, барельєф у вигляді квітки, золота металева кришка, велика біла коробка. Крім золотої фурнітури, нічого не видає араба, і можна запросто подумати, що це щось з люксу або ніші. Оформлення досить стильне та лаконічне.

Прем’єра аромату: 2020 Початкова нота: Апельсиновий цвіт, Жасмин Нота серця: Троянда Кінцева нота: Білий мускус, Пудрові ноти

Mazaaji - це квітковий жіночий аромат на всі 100%, хоч араби і люблять унісекс. Але квіти тут на першому місці і в базі немає ніяких дерев'яшок або моху, які зазвичай обтяжують.

Мені чимось нагадує Mancera Rose Greedy, який також трояндово-жасміновий, що Mazaaji, що Mancera на мені абсолютно трояндові, жасмін може лише на початку де-не-де проглядати. Але головною лишається королева квітів. Звучить яскраво, гучно перші 4 години, при чому апельсин не чую зовсім. Відразу троянда, потім вона стихає і запудрюється. Не можу сказати, що аромат солодкий, це не десертна квіточка, а та що з клумби прохолодним ранком. Натуралістична, п'янка, свіжа.

Аромат стійкий, на шкірі і через 7 годин можна відчути (не в спеку і мороз, а в таку погоду як зараз), на одязі і на настуний день можна впізнати.

Рекомендую обов'язково брати відливант, або тестити в магазині.