wowmom

Напевно, дешевше купити Шарлоту Тілбері, ніж новинку від Maybelline. Тональний крем з купою нюансів

Напевно, дешевше купити Шарлоту Тілбері, ніж новинку від Maybelline. Тональний крем з купою нюансів

Привіт, красуні!

Думаю, багато хто з вас вже протестував новий тональний крем від Maybelline, адже бренд зробив дуже щедру розсилку на тестування, в яку я не потрапила:-)

Але, спробувати його мені було дуже цікаво, тому що Maybelline Instant Perfector Glow 4-in-1, якщо вірити блогерам, аналог на тон від Шарлоти Тілбері Flawless Filter. Я поки не готова витрачати кошти на такий важкий люкс, але, як виявилося, купивши Maybelline, не сильно я і зекономила.

Добряче так протестувавши цей тональний крем, я виявила ще декілька нюансів, з якими не дуже і хочеться миритися. Тож, сьогодні, невеличкий огляд на Maybelline Instant Perfector Glow 4-in-1 мене. Спробую коротко, але по ділу.

Напевно, дешевше купити Шарлоту Тілбері, ніж новинку від Maybelline. Тональний крем з купою нюансів

В палітрі якась біда з віддінками, як я розумію, бо для слов'янської зовнішності підходять буквально пару варіантів, а всі інші - теплі і темні.

В мене 01 Light Claire, і це середній віддінок з жовтим підтоном. Підлаштовується під мій колір шкіри добре, але і я далеко не білосніжка.

Об'єм всього 20 мл, і, як на мене, цього дуже мало. В звичайних тональний кремах, як мінімум, 30 мл.

Ось стільки в мене залишилося тонального крему після 10го (Карл!) використання. Третина флакону просто зникла трохи більше, ніж за тиждень. Це наскільки його вистачить? На місяць щоденного використання? Мені навіть здається, що дешевше купити Шарлоту, бо Мейбелін далеко не найбюджетніший варіант.

А всьому провиною є оця пуховка для нанесення, яка прямо всмоктує в себе тональний засіб. Та ж сама проблема була і в консилері Maybelline Instant Eraser, який закінчувався також дуже швидко. Зазвичай, я пуховку просто відриваю, але в цей раз вирішила її залишити, та пожалкувала.

В мене шкіра, в принципі, в адекватному стані. Немає відкритих запалень (тьфу-тьфу), або виражених слідів пост-акне. Мені, в загальному, потрібно лише злегка вирівняти тон та приховати почервоніння.

Розподіляти Maybelline Instant Perfector Glow 4-in-1 бажано пальцями або пензлем, тому що вологий спонж взагалі не підходить для його легкої текстури.

Тональний крем лягає на шкіру напівпрозоро.

Покриття виходить легке, але він гарно вирівнює тон. Фініш сяючий, навіть дуже сяючий, бо в тональному кремі є мікроблискітки. В цілому, мені подобається, як він виглядає на обличчі, бо я люблю такий глоу-ефект. При потребі, на т-зону я просто наношу блюр-пудру.

Але мені дуже не подобається, як Maybelline Instant Perfector Glow 4-in-1 підкреслює сухі ділянки на шкірі. А враховуючи те, що виробник рекомендує наносити тон і замість бази, то виходить якось сумно.

Як варіант, використовувати тональний крем не на все обличчя, а лише на ті зони, які візуально хочеться трохи підсвітити.

Також я не думаю, що він буде гарно виглядати на шкірі з розширеними порами, бо якщо дуже придивлятися, то саме в порах тональний крем сильно помітний.

В цілому, для молодої/нормальної шкіри, Maybelline Instant Perfector Glow 4-in-1 підійде, я в цьому не сумніваюся. Та і я, в принципі, задоволена, своїм відображенням в дзеркалі, коли на мені цей тон. Але такий шалений розхід та підкреслення сухості, я, нажаль, пробачити не можу.

Дякую за увагу 😘