Хіт продажів марки. Чи дійсно вона краща?
Туш Too faced Better than sex mascara судячи з назви, обіцяє бути дуже гарною, але чи зійшлися обіцянки з реальністю?
Мені попалась мініатюра в подарунковій новорічній упаковці, дуже миле оформлення і вже готовий презент подружці. А мені було дуже цікаво спробувати, що ж це за туш, яка наробила галасу через свою провокативну назву.
Мініатюра 4,8 граммів вартістю 12 долларів в американській Сефорі. Сам тюбик пофарбований у красивий рожевий матовий колір, до речі, навіть через 2 місяці регулярного використання він виглядає ще презентабельно – не подряпався, не обліз.
Мої враження:
- зручна кисть спіралькою, яка є просто близнючкою моєї улюбленої Velvet Noir Major Volume Mascara Marc Jacobs, яку вже не випускають
- туш застигає досить швидко на віях і фіксує підкручування
- вона повинна надавати об'єм, але робить це слабо. Десятки інших тушей, значно дешевших працюють краще
- перший тиждень у мене виходили натуральні-натуральні вії, я таке не люблю. Нашаровування не допомагало. Туш розфарбувалася через 2 тижні і стало виходити щось більш-менш нормальне. Але! через 3 тижні після відкриття вона почала обсипатися. Причому, що далі — то сильніше
- при нашаруванні склеює вії
- тюбик закінчився через 2 місяці, аналогічних обсягів мені вистачає на 2,5 або 3 місяці
- можна досягти хорошого результату, якщо з кожним шаром добре прочісувати вії окремим пензлем і тільки потім наносити наступний шар, але це дуже важко і часозатратно. На фото все виглядає пристойно, але я то знаю, що вії фарбую значно довше, ні зазвичай. І якщо зараз, працюючи вдома, я можу це собі дозволити, то о 7 ранку перед роботою та ще й за такі гроші - ні, точно ні.
Туш Too faced Better than sex mascara мене розчарувала. Від одного з найбільш продаваних продуктів марки очікувалося чогось більшого.
Моя оцінка 6-7 з 10
Коментарі (0)