Про вії: Ferne McCann (частина 1)
Супердовжина, супероб'єм, суперлегкість.
І знову привіт, і знову я тут. Цього разу мова піде про вії. І не просто вії, а розроблені британською моделлю і актрисою Ferne McCann, спільно з величезним магазином Poundland. (тут прошу не кидати в мене капці, адже саме про історію бренду і тд інформації вкрай мало🤔) Проте на зарубіжних торгівельних майданчиках присутні вії від даного бренду, тому чому б не поговорити сьогодні про них😋
Як вони до мене потрапили?
Ці вії в мене з'явились завдяки чудовій Strange Love 💖 Вона ніби відчувала, що я шукаю довжелезні опахала💕
І це не просто вії - а супердовгі і незвичайні. Звісно поки я розносила одну пару,про яку я сьогодні Вам пишу. Можна сказати, це майже повсякденний варіант😉 В посилці щастя ще були дві пари, про які будуть дописи 🥰
Як тобі з такими опахалами?
Вперше я їх наклеїла для макіяжу (транс-діви) Стадії кохання. І для мене було доволі дивно, що я їх майже на собі не відчуваю. Ніби такі опахала повинні бути важкими, але ні - вони виявились дуже легкими. Умовно трохи коротші Ardell (ті, що були для Грінча) відчувались на очах, а ці ні. Розумієш що щось не так, коли закочуєш очі і бровам стає лоскотно🤣
Продовження тестування
Щоб впевнитись в своїх відчуттях я клеїла вії ще кілька разів без макіяжу, ходила з ними по дому і точно запевнилась, що дійсно вони надзвичайно легкі і зручні. І тому сьогодні вирішила провести тест скільки я з ними відходжу до відчуття дискомфорту. Пройшло вже 7 годин, а вони не тільк и на місці, а ще й досі не відчуваються як щось неприроднє. Доречі, під окулярами вони теж сидять чемно і нічим не заважають🤓 Планую я цей макіяж проносити приблизно 12 годин. Тому вже напевно завтра Вас буде очікувати Looks з давно закинутою рубрикою макіяж до/після цілого дня.
Висновки
Штучні вії це родзинка, яку можна додати не тільки на урочисті святкові події, а і у повсякденний образ. Ними можна додати об'єму власним віям, ними можна змінити погляд і форму ока. Це ідеальний варіант для людей, що навряд чи колись наважаться на нарощення, адже бажаний 20D fox XL можна отримати за 5 хвилин просто наклеївши даний косметичний аксесуар🥰
Всім гарного вечора і до зустрічі в нових дописах і луксах😘
Коментарі (0)