Марія Bondar

Сатинова помада Bourjois Rouge Edition Velvet Lipstick огляд

Сатинова помада Bourjois Rouge Edition Velvet Lipstick огляд

Привіт) Ця помада дуже неоднозначна як на мене. В мене їх було дві, одна ця, що на фото, а інша в нюдовому відтінку. Та що в нюдовому - закінчилася, і я її любила більше. Мені навіть здається якщо була б лінійка тільки в нюді було б краще. Поясню чому. Чи стійка ця помада, о так вона стійка. Але все ж не досконала, коли їси то потроху біля слизової рота, помада все ж починає рівномірно стиратися. І в нюді це виглядає набагато краще. Невеликий перехід який взагалі не помітниц. А ось при яскравих відтінках це видно, і треба носити з собою помаду і поправляти колір.

У цієї помади дуже цікавий фініш - реально сатиновий, губи відчуваються як бархатні, ну дуже цікаво. Але ось яскравий колір із цього бархату-сатину починається братися комочками. Можливо буде класно виглядати на ну дуже зволожених губах, а в мене вони постійно сухі і це тільки підкреслюється.

Але сама помада ще більше губи не сушить.

По запаху. Пахне не цукерками, чи то клеєм чи то іншою хімією, але дуже специфічно. Хоча не дає сильноо дискомфорту цей запах. Він потім вивітрюється.

Як на мене помада - не ідеал, але можна спробувати (особливо на знижках). Особисто раджу нюдові кольори, і набільший плюс того, що нюдових відтінків тут дуже багато трендових і класних.

Колір на губах 02.

Сатинова помада Bourjois Rouge Edition Velvet Lipstick огляд