Sofiia Ts

Очищувальний гель для тіла зі зволожувальним ефектом від Q+A

Очищувальний гель для тіла зі зволожувальним ефектом від Q+A

Якщо ви знайомі з брендом Q+A тільки через догляд за обличчям, то варто спробувати лінійку догляду за тілом! Це тогорічна новинка бренду - гелі для душу, та лосьйони. Я обрала почати з гелю для тіла, і була надзвичайно вражена!

Обрала його на зимовий період, оскільки шкіру через опалення та зовнішні фактори почало дуже сушити (хоча в більшості використовую тільки мʼякі ПАР).

Засіб має гелеву, трошки тягучу текстуру (через алое в складі), але при цьому гарно розподіляється по тілу та чудово піниться. Аромат не навʼязливий, ледь вловимий приємний запах солодкого яблука. Ефект присутній зразу, після спінення, починає легко змиватися, дбайливо очищаючи шкіру і наповнювати її вологою.

Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Caprylyl/Capryl Glucoside, Glycerin, Hyaluronic Acid, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Sodium Hyaluronate, Saccharide Isomerate, Macrocystis Pyrifera (Giant Kelp) Extract, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Sodium Gluconate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Citrate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycol Distearate, Laureth-4, Parfum, Sodium Chloride, Citric Acid, Linalool.

Склад не може не радувати. Мʼякі кокосі ПАР, гліцерин, гіалуронова кислота, гель алое, емоленти, рослинні екстракти. Засіб спрямований, щоб по максимуму втримати воду в шкірі (це завдяки ізомерат сахариду) та заспокоїти її.

Проте бачила відгуки, що багато кому не підійшло через недостатнє очищення, тому врахуйте, у кого проблемна шкіра, висипи на тілі, або звик до агресивних сульфатів, засіб може виявитись заслабким!

Висновок. Цей продукт справився з моєю сухістю тіла після душу, шкіра стала зволожена та мʼяка. Ставлю засобу 10 з 10, і точно буду ще замовляти і лосьйони для тіла.