#lipcomboforperfume2 - ще трошки макіяжів під аромати
#lipcomboforperfume2 - ще трошки макіяжів під аромати
Вітаю!
Кілька днів поспіль мене переслідувала ідея зробити цей пост (сподіваюсь, кілька разів писати на одну тему дозволено). Сьогоднішні комбо присвячені ароматам, які я вважаю оригінальними:
Tom Ford Vanille Fatale (репліка) - я вже робила допис про нього - це аромат старої деревини і гарячого шоколаду з молоком чи вершками. Звісно, такий парфум хочеться доповнити мейкапом губ в коричневій гамі, з градієнтом.
Hermes Un Jardine Sur Le Nil (репліка) - чудовий аромат! Свіжий, з гірчинкою та солодинкою - в мене викликає асоціації з зеленню і чомусь - комишем. Вважаю цей аромат дуже незвичайним, але прийнятним для повсякденного носіння.
Lancome Tresor Midnight Rose - хоч я і робила для нього LipCombo, але згодом зрозуміла, що мені не вистачає тут яскраво-червоного кольору від ягідок, відчутних в цьому парфумі.
Загалом, для всіх цих експериментів я використовувала олівці для повік і губ Malva Cosmetics, в якості блиска - рідкий хайлайтер Lovit 01 (сріблястий) та блиск для губ Safi Argan Oil колір 03 (Мейкап Клубу надихнув мене придбати чимало нового бюджетного, але не знаю як знайти час щоб вдумливо зробити дописи). Не можу сказати, що всі LipCombo на 100% співпали з тим, як я це бачила в своїй уяві (банально не ті відтінки косметики або ж не вистачило більш яскравих олівчиків), але вважаю, що такий спосіб хоч трохи допоможе уявити характери парфумів, яким присвячені мейки.
Дякую всім, хто завітав! І бажаю вам творчого натхнення і енергії🩷
Коментарі (0)