Yuriivna 🌸

#Ihaveno

#Ihaveno

Розібравши свою косметику як доглядову,так і декоративну склала список,того що не маю на даний момент.

1.Автозасмага
По своїй природі я бліда,от саме це слово добре описує мене.У мене немає автозасмаги,навіть при запитаннях влітку " А чого ти така бліда?"Особисто мені моя блідість подобається,хоча раніше намагалась засмагати та бути з гарною засмагою,але майже кожного разу отримувала фіаско у вигляді сонячних опіків.
2.Кольорові туші.
Згадала,що колись дуже давно,була мода на сині туші,я тоді неї і фарбувала.Вже багато років користуюсь чорною тушшю,проте у планах спробувати коричневу.
3.Бронзатор
У мене на даний момент є скульптор,але не бронзатор.
4.Рідкі колготки
Була також мода на рідкі колготки,може мода ще досі є,я не в курсі особливо.Це засіб у вигляді спрею,який відноситься також до автозасмаги.Тому коли на нього з'явився бум,я все ж таки залишилась повз цього.
5.Рідкі рум'яна
У мене є сухі рум'яна,але я дедалі частіше думаю,що треба придбати саме в рідкій формі.
6.Накладні вії та перманент,татуаж брів
Перманент та татуаж мене оминув,бо я не хотіла цього для себе.З приводу накладних вій,тільки одного разу на святковий вечір вони були у мене.Після цього ніколи не робила накладних вій.
7.Помади темних кольорів
У мене немає помад темних кольорів або яскравих,я маю на увазі синіх,зелених,фіолетових,жовтих і т.д.
8.Розчіска браш або розчіска для укладки
Вся моя актуальність зачісок це хвилясте волосся,яке можна отримати після заплетеної коси,або ж зачіска -просто пряме волосся.У мене є тільки гребінці для мокрого та сухого волосся.
9.Шкребок гуаша
Все хотіла його купити,але якось не склалося з цією покупкою.Спочатку думала,що треба дуже,а потім якось і забулося.Не знаю чи справді корисна та потрібна річ.
Ось такий список вийшов у мене,на мій погляд чималий,проте у чомусь я не бачу реальної потреби,а щось з цього просто ще не придбала.