Iryna_I

Розпаковка

Розпаковка

Цього в раз в замовленні були засоби які купляю вже не вперше, засоби які було цікаво спробувати і найдорожча туш, яка в мене була. Отже, моє замовлення:

1. Гель для душу Old Spice Whitewater 3 In 1 Body-Hair-Face Wash - купую постійно, або цей або інші. Чоловік відмовляється користуватись будь-якими іншими, любить тільки олд спайс.

2. Крем від тріщин на п'ятах Nature.med nature's Solution Perfectly Smooth Heels - знов таки, обирала для чоловіка, привабив український виробник. Але неуважно дивилась склад, в складі є ментол, він приємно охолоджує, але цей крем буде чекати потепління )

3. Туш Lancome Hypnose Volume-a-Porter Mascara - найдорожча туш яка в мене була. Вона дійсно не погана, але ще мало користувалась щоб зробити однозначні висновки чи вартує вона цих коштів чи дешевші бренди не гіршію

4. Відбілюючий тонік для обличчя Pharmaceris W Clear Toner Puri-Albucin II - подобаються засоби цього бренду. Вирішила спробувати цей тонік. Нейтральний аромат, не погано зволожує, дуже приємно ним користуватись.

5. Зубна паста Curaprox Be You Candy Lover (міні) - це мабуть найкраща паста яку пробувала. Приємний солодкувато-свіжий смак, дуже гарно очищує. Єдиний недолік - маленький обєм за таку ціну(.

6. Відновлювальний крем для укладання волосся Olaplex Bond Smoother Reparative Styling Creme No. 6 - засіб яким користуюсь уже кілька років. Це найкращий незмивний засіб для мого пошкодженого фарбування білявого волосся. Саме його готова рекомендувати і нахвалювати.

7. Сумка-шоппер чорна "Easy Go" - отримала в подарунок, на честь річниці від дня першого могу замовлення на мейк ап. У мене вже є кілька таких шоперів, і такі ж самі купувала на подарунки рідним і знайомим. Вони круті, дуже зручні і довговічні.