Вікторія М🌹

ЕЛІТНИЙ пробничок Lancome

Для мене цей активатор молодості Lancome здався суперечливим через свій склад та ціну

Для мене цей активатор молодостіLancome здався суперечливим через свій склад та цінуз свій склад та ціну

ціну

Як на мене, то засіб, де так багато силіконів і алкоголь на 5 місці видається задешевим від реальної вартості продукту

Ось і сам склад:

Water, Bifida Ferment Lysate, Propanediol, Glycerin, Alcohol Denat., Dimethicone, C13-14 Isoparaffin, Escin, Tocopheryl Acetate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Adenosine, Caffeine, Polyacrylamide, Chlorphenesin, Polymethylsilsesquioxane, Chlorella Vulgaris Extract, Salicyloyl Phytosphingosine, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Ammonium Polyacryldimethyltauramide / Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Dimethiconol, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Xanthan Gum, Caprylic/Capric Triglyceride, Bis-Peg/Ppg-16/16 Peg/Ppg-16/16 Dimethicone, Bht, Laureth-7

Навряд чи я б його купила в повному розмірі, проте і про ПРОБНИК нічого поганого не скажу, бо то був подарунок від Мейкапу

Сироватка схожа на гелеподібну - легенька рідкіша за гель, але не текуча, вона молочного кольору із дуже крихітними блискітками

Виробник заявляє:
За регулярного використання сироватки Genifique шкіра контуру очей набуває всіх ознак молодої шкіри: пружності, підтягнутості, гладкості та сяйва

Я читала відгуки, то деякі дівчата писали, що у них виникла алергія після використання цього продукту

Для мене сироватка виявилась комфортною при нанесенні, очі не пекло, шкіра не червоніла

Навпаки, незважаючи на доволі легку текстуру, шкіра навколо очей була зволоженню і стягнутості не відчувалося, всмоктувалася швидко

Заявлений ефект гладкості і сяйва був

Дружила з вітаміном С в одній рутині, тож це ще одна перевага

Звичайно 1 мл. замало, шоб відчути якийсь конкретний ефект ліфтингу, але щось мені підказує, що дуже видимого результату не варто очікувати

🌹

А ви як вважаєте? І чи користувались цією сироваткою, можливо я помиляюсь щодо ефекту про довготривалому користуванні?