Blondie_rs

Легендарні хайлайтери Dior Backstage 002

Легендарні хайлайтери Dior Backstage 002

Привіт! Ви собі не уявляєте, як довго я відтягувала з відгуком саме про цей продукт. Здійснила свою мрію ще в 2022 році, в серпні. Чудово памʼятаю той день, коли я була закордоном, і мама за мене отримала цю посилочку. Зрозуміло, що в Україні якісь такі штучки можна знайти дешевше (головне знати провірені місця). Побачивши акцію в одному з магазинів, я побігла на затест в фізичний магазин Dior, щоб пощупати саме цю палетку перед такою важливою покупкою!

І добре, що я спробувала її в оригінальному магазині, інакше, я б подумала, що мені підсунули паль. Тож, давайте, розкажу про все більш розгорнуто та по порядку 🤗

Думаю, тут слова зайві. Щоправда, я не фотографувала срібно-дзеркальну блискучу коробку, адже з якого ракурсу її не лови - все одно щось надто засліплює. Отже... Моя палетка у 002 відтінку Glitz. Рефіли надійно сидять у самій пластиковій палетці, яка виготовлена дуже добротно. Тримаєш і розумієш, що в руках - люкс!

Мені, звичайно ж, дуже подобалась 001 та 004 палетка, але чи мені вибирати, коли на 002 була суттєва знижка. А знижка - вирішує все! Тож, в палетці представлені:

  • два гліттерні хайлайтери Glitter Strobe Gold i Glitter Strobe Pink Gold
  • Румʼяно-хайлайтер з шліфуючим ефектом у відтінку Peach
  • Бронзатор з сяянням у відтінку Bronze

Гама кольорів не зовсім моя, але я вже не хотіла відтягувати цю покупку. Затестивши палетку в фізичному магазині, який виявився поруч з моїм тимчасовим місцем проживання, - я замовила цю красуню собі в колекцію.

Це тиснення не може залишити байдужим того, хто полюбляє косметику. Все зроблено зі смаком, для натхнення та відчуття, що ти - неймовірна! Я гадаю, що тільки заради цих емоцій хочеться тянутись до таких красивих продуктів. Щоправда, ціна не завжди виправдовує якість та очікуваний результат, але все ж...

Зблизька можна побачити, що верхні два рефіли з хайлайтерами більш пористі за рахунок крупніших блискіток. Два нижніх - румʼяно-хайлайтер та бронзер - мають дрібненький помол та більш рівну текстуру.

Зайшовши до фірмового магазину Dior, я не знайшла саме 002 відтінку. Тож, прийшлось покликати консультанта та спитатись про наявність, бо ж хочеться перед покупкою потицяти! А вони саме її сховали, бо на стенді були 001, 003, 004 та 005. Консультант мені дістала з шафки тестер на 002 палетку. Я подякувала і почала її свотчити. Настрій трішки впав, адже мені подруга розказувала за 003 і говорила, що це чи не найбільш сяючі хайлайтери, які є в неї... Я щось не побачила, де там суперсяяння, приємна текстура. Більше того, скажу - 002 палітра має страшно сухі рефіли, що аж скрипить як сніг в мороз. Але відтінки мене впринципі задовільнили, тому я сказала в магазині, що зараз подумаю. І замовила в Україні 😈

Попросила мамусю перевірити цілісність рефілів на пошті. Все було гаразд. І я повернулась додому десь через тиждень. Після фото я почала затест - і рефіли були такі ж убогі, такі ж сухі та хрипучі, як і в офіційному магазині. Тому добре, що я спробувала її до покупки, інакше б почала жалітись, що щось воно підозріло дивне.

Відтінки Glitter Strobe Gold i Glitter Strobe Pink Gold практично не відрізняються на обличчі. Найчастіше я їх просто змішую. Відтінок Peach полюбляю найбільше. Це такий класичний золотий шампань з ефектом шліфування. Після нанесення шкіра виглядає такою глянцевою, наче з обкладинки. Ну а Bronze я деколи використовую для помʼякшення контуру, щоправда, на моїй світлій шкірі він додає такого теплого з рижим відтінком підтону. Якщо використовувати - то тільки влітку.

На даному фото я змішала два верхні хайлайтери та додала глибину вилиці за допомогою бронзеру. Виглядає дуже натурально та не крикуче.

На пензлик продукт не надто легко набирається. Слід пошургати по рефілу, щоб нанести гарненько на обличчя. Якщо надто багато набрати гліттерних хайлайтерів Glitter Strobe Gold i Glitter Strobe Pink Gold - можна наробити порхатість на шкірі, тому що вони не лягають ідеально. В такому випадку я набираю їх пальцями. І в результаті - за пару використань рефіли трішки замилились. Таке собі, якщо чесно.

Ви знаєте, виявилось, що я практично не роблю макіяжі з використанням даних хайлайтерів. Тому що вони сяять хіба на сонці під прямим кутом. Проте, хто любить натуральність та легке сяйво - вони цілком підійдуть. Тому що тут про інтелігентність, вишуканість та ізюминку. Ну і ще - те відчуття, коли ти наносиш на себе Діор... Вже покращує настрій ☺️

Тож, на подрузі використала золотистий хайлайтер та бронзер, який дуже ніжно втушувався в шкіру. Даною палеткою можна зробити саме цей сяючий натуральний блиск. Головне, не наносити їх на пористу та нерівну шкіру, інакше можна дуже підкреслити нерівності саме більш крупним шиммером.

Однозначного ВАУ палетка у мене не викликала. Формули паскудні, хрипучо-піщані, сухі. Чимось навіть нагадують палетки тіней Maybelline. Коли я користуюсь хайлайтерами Wet n Wild Megaglo, Colourpop Supershock.... Dior здається трішки дешевеньким по свотчам.

В ніжних образах виглядає красиво. Glitter Strobe Gold i Glitter Strobe Pink Gold мають крупні шиммерно-гліттерні частинки, тож для більш рівного нанесення краще втоптувати їх пальчиком в шкіру. Якщо набрати надто багато - можна спаскудити тональний. На пористу чи проблемну шкіру точно не підійдуть.

Peach мені сподобався найбільше. Не дивлячись на суху формулу, він лягає дуже натурально, ніжно, та дає доволі непогане сяйво. Можна його давати як базу під гліттерні хайлайтери Glitter Strobe Gold i Pink Gold. Тоді вони ляжуть краще та не спаскудять тональний.

Bronze красивий по-своєму. В основі має трішки риженький відтінок, проте золотисто-рожевий розкішний відблиск спасає ситуацію. Не гіперпігментований, тож плям наставити ним не можливо. Чудово підходить для розтушовування контура, підкреслення вилиць та літнього образу.

Продавати палетку не збираюсь. Вона просто чемненько лежить в тумбочці для краси та колекції. Але якщо раптом зʼявляються запити на макіяжі - то стараюсь використовувати саме їх. Не всі ж полюбляють сяяння в космос, тож і такий інтелігентний варіант також потрібно мати 😇