Zhukovka 🌸

Бульбашкова маска Bio-Detox від Talika

Бульбашкова маска Bio-Detox від Talika

Данну маску я отримала в подарунковому боксі від Make Up Club 🎁

За що дуже вдячна, адже мій ранок почався з релаксу і позитивних емоцій ( Тімурчику теж маска підняла настрій , мама була смішна, піни було дууууже багато, вистачило і йому пововтузитись 😅 )

  • Пакування

Пакет-саше у блакитно-чорних тонах , який зберігає у собі чорну тканинну маску , просочену чарівною есенсією 🫧 Інформація представлена кількома мовами, серед яких є російська . Тож ознайомитись з інформацією можна безпосередньо з пакетику. Єдине, на що я хотіла звернути увагу - це країна виробник. На сайті вказано Франція , по-факту це корейська маска .

  • Лекало

Ооой, ну тут я буду кланятись , бо це перша маска , котра гарно лягла на моє худорляве обличчя . Всі тканинні маски , якими я користувалася "ДО" були величезними і їх можна було використовувати замість шарфа . Проте тут все продумано і правильні надрізи підійдуть до кожного личка . Краще прийняти горизонталь, бо моя маска сповзала над губою і я вимушена була спробувати її на смак - трішки гірчить 😅

  • Есенсія

Безбарвна липкувата рідина з приємним ароматом чогось медово-цитрусово-квіткового 🌼 Її досить багато , тому вистачить і на маску , і на ручки, і сину побавитись ( так, я не люблю викидати такі приємності і використовую по максимуму, а чому б і ні?) 😌

  • Спосіб застосування

🌼 Очистити обличчя

🌼 Відкрити і нанести маску

🌼 Витримати 10 хв

🌼 Зняти маску

🌼 Змити залишки водою

Дівчата, я бачила, деякі з вас не змивали цю масочку взагалі і витримували її по 15-20 хв. Я не знаю, де ви взяли цю інформацію , адже безпосередньо на пакетику є інструкція , я її звірила з інструкцією на офіційному сайті і все співпадає !

Маску змивати треба! Витримувати 10 хв !

Шановний MakeUp додайте , будь ласка , повну інформацію щодо товару , адже вона повністю відсутня !

Бульбашкова маска Bio-Detox від Talika
Бульбашкова маска Bio-Detox від Talika
  • Гарна масочка для домашнього релаксу 🕞 Тисячі бульбашок утворюють пишну піну, тим самим роблячи мікромасаж обличчя . Відчуття досить приємні і виглядає це позитивно ( прийнамні мій син реготав ) 🤭
  • Щодо обіцянок виробника, то шкіра помітно вирівнює тон , вона світлішає . Стає відчутно насиченою , пружною і злегка зволоженою. На омолодження шкіри масочка навряд чи сильно подіє , тим паче за один догляд , як виробник про це пише 👀 Тому розраховувати на чарівну пігулку не варто !)
  • Ціна , як на мене , дещо завищена. Я користувалась подібними масками, але вони були майже в 10 раз дешевше , а ефект точно такий же! Проте , на кожен товар є свій купець і я тут нічого поганого не бачу , психологія наздожене кожного , як то кажуть )

Щиро вдячна команді MUC за нагоду релакснути і отримати приємні емоції 🧖🏽‍♂️

Ставлю масці 7/10 !