Наталія С

Моя рутина перед миттям волосся - Частина 1.

Перший етап моєї рутини - розчісування волосся до миття волосся незважаючи наскільки волосся може бути заплутане. Я вважаю це важливим, оскільки хочу, щоб в процесі миття кожна волосина отримала однакову кількість догляду.

Далі перехожу до другого етапу - пілінгу для шкіри голови.

Передісторія: Півроку тому я вирішила випробувати пілінг від DSD de Luxe 1.3 - спочатку він мені дуже сподобався. Однак через кілька місяців користування я помітила, що волосся швидше стає жирним саме після використання пілінгу, мабуть, шампуні не могли його повністю вимити. З іншим засобом була інакша проблема - абразивні часточки не вмивалися належним чином. Тому для мене вибір ефективного продукту не такий простий. Під час тестування засобу від DSD de Luxe, дівчата в клубі отримали подарунки пілінг і шампунь від бренду Pharmaceris H. Після відгуків дівчат мені теж було дуже цікаво спробувати пілінг Pharmaceris H-Stimupeel Trichology Cleansing Peel.

Тепер розповім, як я користуюсь пілінгом Pharmaceris H-Stimupeel Trichology Cleansing Peel.

Я підхожу до дзеркала з гребінцем, відкидаючи волосся та відкриваючи доступ до шкіри голови. Далі проходжу мокрою рукою, а потім зручно наношу потрібну кількість продукту через носик кришки. Після цього використовую масажні рухи для того, щоб ретельно масажувати шкіру голови. Весь цей процес займає всього лише близько 5 хвилин.

Щодо користі від пілінгу, варто відзначити:
- Допомагає в боротьбі з лупою.
- Стимулює кровообіг у шкірі голови.
- Видаляє відмерлі клітини та стимулює ріст волосся.

Отже, я як власниця тонкого волосся засобом задоволена.