Milans

Готую подарунки до 8-го березня

Незабаром свято дівчат 🙌 Тож сьогодні я вже замовила подарунки близьким.

Вітамінний гель для сяяння шкіриPayot My Payot Vitamin-Rich Radiance Gel Normal & Combination Skin зараз на дуже крутій знижці, 671 грн 👌 але чекати доведеться з ЄС 🇪🇺. Сподіваюсь він встигне приїхати. Навіть якщо не приїде вчасно, то нічого страшного, головне що подружка буде дуже задоволена таким подаруночком 🥰 обирала разом з нею, радилась який краще взяти 😂 вона не зрозуміла що то для неї, то обирали ми прискіпливо, враховуючи тип шкіри 😂 каже "ось мені б цей гель підійшов 100%, а тобі краще крем" ну звісно ж крем я не замовила, в мене іх достатньо і ще одна баночка просто не влізе на поличку. А гель для неї звісно замовила 🙌

Багатофункціональний спрей для фарбованого волоссяLOreal Professionnel Serie Expert Vitamino Color A-OX 10 in 1 замовила для старшої сестри, ій такі речі не цікаві, та й вона носить не довге волосся, проте світле, яке потребує захисту. Літом коли ми разом проводимо час то я їй завжди щось пшикаю на голову 😂 щоб волосся не пересохло від сонця. І тепер нехай сама собі пшикає, я перевірю потім як вона ним буде користуватися 😅

Спрей-блиск "Шовковий серпанок" для укладання волоссяBalmain Silk Perfume подару невістці, ні я не маю сина який одружився 😅 це жінка мого брата, тому в мене є невістка 🫶 вона вирівнює волосся та й зайве маселко не завадить ❤️

Ну в цьому році нажаль привітати особисто я зможу тільки їх, тому на цьому подарунки завершуються 🙌 але іншим найдорожчим та найблизьким я й так подарую подарунки без усіляких свят, коли буде така нагода...