Оленка

Не копія хайпового аромату, але дуже цікавий сам по собі

Не копія хайпового аромату, але дуже цікавий сам по собі

Мене понесло на арабські аромати. Це та сама незаповнена ніша, щось нове, непокорені горизонти, які я раніше і не думала покоряти, бо в голові була чітка асоціація - це воно буде солодке, як оті приторні олійки у Єгипті. Але ні, я помилялась і аромати є різні - від кисловато-свіжих фруктиків до гурманіки, від шкіряних і мускусів до дерев'яшок.

Lattafa Khamrah гучно заявив про себе відразу після випуску. Американський ТікТок, а потім і наш розніс чутку, що це клон дорогущого Killian Angel's Share. Що ось вони акогольно-коньячні ноти в перемішку з яблуками, але 5 разів дешевше. І взагалі Khamrah потрібний всім.

Мені стало цікаво, що ж то за звір. Купувати повнорозмірний флакон всліпу люблю, умію, практикую. А потім так само азартно бігаю пропоную подружкам і рідним те, що не підійшло. Але зараз намагаюсь більш раціонально підходити до покупок, тому нагребла відливантів на 100500 ароматів. Я дуже добре, що так зробила))) адже з 19 ароматів офлаконити вирішила 9, ще 8 під великим питанням, інші віддала сестрі.

Khamrah відноситься до тих, що під питанням

Прем’єра аромату: 2022

Початкова нота: Бергамот, Кориця, Мускатний горіх

Нота серця: Махагоні, Праліне, Тубероза, Фініки

Кінцева нота: Amberwood, Акігалавуд, Бензоїн, Боби тонка, Ваніль, Смирна

Перш за все - це не близнюк Killian Angel's Share і навіть не кузен. Вони схожі в деяких нотах, але абсолютно різні. Ангели у мене є, тому впевнена в своїх відчуттях.

З самого початку я чую саме випічку з корицею та мускатним горіхом, щедро підсолоджену фініками та пропитану ромом. Це солодка, смачна, алкогольна гурманіка. Потроху фініки стають тихіше і на перший план виходить ваніль. Досить шлейфовий парфюм. Шикарно йде на прохолодну погоду. Стійкий аромат на шкірі, на волоссі відчувається до помивки. Дууууже стійкий.

Але мені чогось не вистачає. Наче все цікаво, але приторно і трохи не моє.

Якщо вам все ж хочеться знайти копію Angel's Share, то це Coctail Intense Fragrance World.