Lytvynenko

Масло для тіла Bielenda «Кокос»

Продукт польського бренду Bielenda, що класифікується натуральною косметикою. Саме ця серія Vegan Friendly 🌱 - не містить жодних продуктів тваринного походження.

Пакування: пластикова банка (250 мл) з металевою кришкою та захисною мембраною. Досить зручно.

Аромат: 🥥 кокосової олії, от саме не хімозний запах, а цілком подібний до натуральної сировини. На тілі відчутний короткий час та не це його перевага.

Текстура та консистенція: кремоподібна, середньої щільності, що швидко вбирається. Не важка, як я боялася.

Відчуття на шкірі: продукт приємний при нанесенні, легко розподіляється та гарно поглинається шкірою, без липкості та плівки на тілі. Зволоженість та мʼякість досягається одразу.

Ефект та враження: зволоження помірне та приємне, мені подобається це відчуття підживленої та зволоженої шкіри без перенасичення.

Масло має багатий склад на корисні компоненти, які допомагають зволожити, живити шкіру:

1. Гліцерин: Забезпечує зволоження шкіри, притягує воду до верхніх шарів шкіри, зберігаючи її зволоженою і м'якою.
  2. Масло ши: Надає інтенсивне зволоження і живлення, сприяє заспокоєнню та відновленню шкіри, покращує її еластичність.
  3. Кокосове масло: Має зволожувальні властивості, живить та пом'якшує шкіру, допомагає в боротьбі зі сухістю.
  4. Олія авокадо: Заспокоює та живить шкіру, містить вітаміни та жирні кислоти, які сприяють її здоров'ю та гладкості.
  5. Токоферол ацетат (вітамін Е): Антиоксидант, який допомагає захищати шкіру від шкідливих впливів зовнішнього середовища, покращує її стан та здоров'я.
  6. Трегалоза: Зберігає вологу в шкірі, допомагає збереженню зволоженості та м'якості.
  7. Ацетат глюконолактону: Може сприяти ексфоліації та поліпшенню текстури шкіри.

Компоненти, з які слід бути обережними:

Sodium Polyacrylate, Sodium Dehydroacetate та Benzyl Alcohol - можуть викликати подразнення шкіри та алергічні реакції.

Загалом, враження від продукту позитивні, негативних реакцій чи розчарування у мене не було.

Веганська формула мене приваблює, ефект на шкірі теж. Ціна доступна за такий обʼєм.

Сказати, що я вражена і буду купувати тільки цей крем (масло) - не можу. Проте використаю цей засіб із задоволенням 🤗