Пілінг+ скраб в одном у засобі
Scalp Professional Cleansing Scrub-Peeling з вулканічним попелом 🌋
Скраби та пілінги шкіри голови вже 2,5 роки обов'язкова рутина в догляді за волоссям ще з того часу, як я боролася за повернення густини своїх пасм⬇️ https://club.makeup.com.ua/post/21439/ - це моя історія
Для себе я зрозуміла, що пілінги мені більше подобаються у використанні, а саме такі, які треба наносити на сухе волосся
Обирала між Scalp та пілінгом Farmona Radical Peeling, і в тому і в тому засобі є кислоти, а головне - саліцилова кислота, яка регулює роботу сальних залоз
Та перевагу надала українському бренду, який і по ціні приємніший і є можливість придбати 75мл. і 200 мл.
До складу засобу також входить багатий корисними для епідермісу мінералами вулканічний попіл, що виконує роль ексфоліанту, а для м'якого заспокоєння шкірного покриву - пантенол та алантоїн
Ось повний склад
Aqua, Panthenol, Propylene Glycol, Luffa Cylindrica, Citrus Aurantium Sinensis Fiber, Glycolic Acid, Tartaric Acid, Lactic Acid, Malic Acid, Salicylic Acid, Glycerin, Xanthan Gum, Betaine, Sodium PCA, Sorbitol, Serine, Glycine, Glutamic Acid, Alanine, Lysine, Arginine, Threonine, Proline, Polysorbate 20, Perlite, Аllantoin, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerol, Parfum.
Консистенція пілінгу
Здаєтьсяз першого погляду що це прозорий гель, як можна побачити на відео, а коли засіб потрапляє на руку - він ніби тане та стає більш рідким
Дрібні часточки білого та чорного кольору знаходяться в цьому гелі і відіграють функцію ніжної ексфоліації
На голові пілінг гарно розподіляється через те, що він не тече, і так само як на руці тане і проникає до всіх необхідних ділянок
Спосіб використання
Нанести на суху шкіру голови перед миттям, помасажувати та залишити на 5-10 хвилин.
Для масажу я використовую силіконову щітку- масажер
Ретельно змити шампунем та водою. Використовувати 1-2 рази на тиждень