Опіки замовляли?
Як я зіпсувала свою шкіру 🫠
Всім привіт! Можливо мій пост вбереже когось від такої ситуації.
Почалось все з того, що мені подруга з Німеччини привезла продукцію Balea на затест. До цього, я користувалася цим брендом і не було жодних проблем, але не сьогодні.
Одним з «тюбиків» виявися пілінг Beauty Expert Peeling Cleanser 0,8% AHA & 3% PHA. (Дивись фото)
Пройшло декілька днів і я вирішила його затестити. В інструкції писало перед нанесенням на лице, протестувати на невеликій ділянці руки, що я саме і зробила, реакції не було ніякої, тому вирішила використати за призначенням.
Нібито все було спочатку добре…
Але не пройшло і 5 хв, після того, як змила і промокнула лице паперовим рушником. Почало лице дуже сильно пекти і червоніти. Подивилася в зеркало і була в шоці з того, що побачила…. (Дивіться фото, хоча воно і близько не передає, всю ту красу 🫠)
Думала, потрібно почекати і воно само пройде, але ні, пройшло 20 хв і лице стало тільки червонішим і все більше пекло. Нанесла заспокоюючу сироватку для лиця з надією, що допоможе, але не відчула, що щось би змінилося 🫠
Нижче, прикріплю фото до таких моїх «експериментів». На цих фото, немає ні фільтрів, ні тонального засобу чи консилера.
Напишіть, чи було у вас таке, якщо так, то що робили, щоб поскоріше все пройшло? 🫶🏼
Коментарі (0)