Мій ТОП of the ТОП
Мої найкращі солоденькі аромати🌸
Я зібрала аромати різного формату. Тут в мене парфуми, спрей, лосьйон та скраб.
Взагалі, я люблю солоденькі квітково-фруктові аромати і аромати чистоти. За останній час я стала залежною від пошуку ідеального аромату для себе, щоб як мінімум не боліла від нього голова. Не можу пройти повз парфумів і всяких ароматів будь-де. А duty free,то взагалі😁 прибуваю в аеропорт за 4 години до відльоту, щоб був час застрянути в пошуках.
І ось тут, поки що, мій топчик😋
Якось гуляючи в аеропорту по duty free випадково наткнулась на "So SCANDAL" Мені дуже сподобалось упакування і бутилочка.А коли я його понюхала мої очі просто:😍 Це вони!Беру! Взяла відразу найбільший обʼєм. І до цього часу вони мені не набридли. Мені дуже подобається ця малинка, жасмин і вершки. Ну мьооод. Компліменти чула від кожного другого, і кожен запитував, що за аромат. Дуже приємний, смачний шлейф😍Повторю ще не раз.
Стійкість 10/10
Ціна 7/10(дорого, але вистачить на довго)
Шлейф 10/10
Якщо ви були в пошуках чогось подібного-рекомендую(але його також можна пошукати в пробниках)👍🏻
Парфуми ZARA ULTRA JUICY
Також цей аромат є дуже квітково-фруктовим. Маю його ще з 2019 року. Бережу, тому що їх вже не має у продажі. Можливо хтось знає аналог, напишіть😊
Вони також дуже круті, і я також за них отримувала компліменти. Стійкість, як для Zara, прекрасна. Улюблена грушка, бергамот та жасмин😍 Прекрасний, ніжний, весняний дівочий аромат. 10/10
Парфуми від Billie Eilish
Якщо ви обожнюєте ванільне морозиво чи білий шоколад🍦, цей парфум для вас. Він просто неймовірно смачний. Не нудний, аромат не перетворюється в якийсь незрозумілий мікс нот через певний час як це було з іншими. Коли я його затестила у магазині, я нюхала куртку тиждень і потім замовила 30мл на випадок, якщо не сподобається. Повторю його ще мільйон разів.Мій одяг пахне білим шоколадом до прання. Його вистачає один раз пшикнути і цілий день смачний шлейф забезпечений. Тому також 10/10😍
Спрей для тіла Victoria’s Secret RUSH
Це ідеальний аромат для спрею😍 Дуже ніж ний, трішки солоденький, приємний і ненавʼязливий😊 Квітковий як я люблю) Стійкість середня, приблизно 5 годин, на волоссі тримається довше. Ідеальний в будь-яку пору року. Хочу використовувати його у літній період біля моря🥰
10/10
Лосьйон для тіла Victoria’s Secret Sky Blooming fruit
Так і це також квітково-фруктовий запах. Як же він мені сподобався 😍 це була любов з першого нюху🫶🏻
Купувала в duty free, на жаль в наявності був лише лосьйон з цим ароматом. І я обов'язково куплю ще такий й же спрей Нереально приємна текстура, шкіра ніжна, ароматна. Використовувала після душу, постіль пахла навіть на наступний вечір🌸 Тому як для лосьойну 10/10
Цукровий скрабик Tree Hut Cotton Candy
Дуже рідко користувалась скрабами, бо купувалась якісь звичайні скраби, якими потім не хотілось користуватися. Але цей бренд Tree Hut, побачила якось в якомусь інтернет-магазині і не дуже звернула увагу. В магазині, заради інтересу вирішила понюхати , що тут за смачні запахи. Якщо чесно, то всі їх аромати дуже смачні😋, там є і полуниця, і ананас і кокос. Я обрала Cotton Candy, бо привернув увагу рожевенький 💗
Великий плюс, що він цукровий. Він просто тає при нанесені☺️
Якщо хочеш пахнути як цукерочка, то це він🍭
Аромат залишає дуже смачний запах, справді, наче солодка вата🥰
Після використання шкіра дуже ніжна і ароматна. Ванна кімната пахне ще годину цукерками😍
Користуватись так і хочеться😍 10/10
Hayati Attar Colection
Взяла цей аромат у пробничку, і також дуже сподобався. Вершково-фруктовий, малинка, морозиво🍦 Просто неймовірний, дівочий. Обов'язково візьму у повному форматі 👍🏻
Напишіть ваші улюблені аромати😍
Коментарі (0)