Кузя Ю-а

Ліфтинг сироватка

Ліфтинг сироватка

Обіцяла окремо ще розказати про сироватку ліфтинг LUM Lifting Serum. Про основну частину рутини тут https://club.makeup.com.ua/post/31395/ І мені абсолютно підходять всі три засоба. Шкіра оновилась та якась така "здорова". От розумієте про що Я? Коли вона ніби і без мейку така нічогенька :) жодної аллергії чи висипань. Диво.

Завдяки унікальному комплексу колагену та гіалуроновоі кислоти, що є у складі, сироватка гарно наповнює шкіру та зволожує її. Допомагає боротись та усувати вікові недоліки і надавати шкірі можливість сяяти!

  • Гіалуронка - створює невидимий барʼєр і зволожує шкіру протягом дня!
  • Колаген, окрім живлення, гарно підтягує шкіру.

Засіб має приємний аромат як і вся лінійка засобів бренду. Текстура дуже ніжна, але поживна. Економний та якісний дозатор.

Можна сироватку і під мейкап класти. Не потече. А макіяж буде більш живим.

Наноситься надлегко, завдяки текстурі. Відчуття зволоження. Швидко поглинає шкіра. Без надмірного блиску. Я б навіть сказала, що за декілька хвилин знову матована шкіра.

Взагалі, користуючись одним повним комплексом рутини, що я маю від lum, можна відмовитись від усіх додаткових засобів.

Як користуватись?

Після очищення та тонізування я наношу сироватку-ліфтинг.

Нанести кінчиками пальців на чисту шкіру обличчя, шию та зону декольте. Рекомендується використовувати щодня.

А ще, я стаю занудою і починаю перевіряти склад. Тут все виглядає чудово! Показує сторонній ресурс, що засіб супер безпечний! LUM - ви супер 🥹

склад : Aqua, Jojoba Oil, Argania Grape Seed (Vitis Vinifera) Oil, Glycerin, Ethylhexyl Olivate, Sodium Acrylates Copolymer, Polyglyceryl-4 Olivate, Soluble Collagen, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Propanediol, Vanilla Planifolia (CO2) Extract, Rosa Canina (CO2) Fruit Extract, Daucus Sativus Seed (CO2) Extract, Coffea Arabica Seed (CO2) Extract, Tocopherol Acetate, Ferulic Acid, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Silica, Parfum, Citric Acid.

Ліфтинг сироватка
Ліфтинг сироватка
Ліфтинг сироватка
Ліфтинг сироватка