Марія Bondar

Зелений скарб!) Очищувальний бальзам Marie Fresh

Зелений скарб!) Очищувальний бальзам Marie Fresh

Всім привіт! Сьогодня розповім про отаку штуку, яка в мене вже є багато років - це Очищувальний бальзам для всіх типів шкіри від Marie Fresh Cosmetics.

Купувала я його дуже давно в фірмовому магазині. І коли брала - взагалі не розуміла, що це таке і навіщо воно. Мені просто порадив косметолог яка працювала в магазині. А це - аналог гідрофільної олії, гелю чи міцелярної води - але густий гель. Створений він для першого етапу очищення шкіри, як це робить міцелярка чи гідрофільна олія. І він схожий по діїї з гідрофільною олією.

При нанесенні треба дуже міні порцію нанести на сухе обличчя, тоненькою плівкою. До речі наноситься дуже добре, незважаючи на густину. А потім коли на сухому обличчі ця штука додати трохи води - і почнеться магія, на обличчі стає текстура білого молочка, потім змити. І можна ще доочистити обличчя пінкою.

Штука дуже класна і приємна. І досить економічна. Мені подобається.

В банці масса зелена, але на обличчі цього не видно. Ви не будете шреком при користуванні))

Запах продукту досить специфічно-натуральний. Не противний. Пахне травою, чи якимись листочками і все. Немає синтетичних солодких віддушок. І цей бренд взагалі позиціонує себе як натуральна косметика, в них немає звичнихх нам запахів в продуктах.

Всередині в коробочці є ложечка і була ще одна кришечка щоб класти ложечку, але я її викинула.

Я раджу вам спробувати цей продукт, тим хто користується гідрофільною олією - вам цей формат також може дуже сподобатися.

Склад

Glycerin, Caprylic/Capric Triglycerides, Ricinus communis seed oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Avocado (Persea Gratissima) Oil, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Sucrose Stearate, Propandiol-1,3, Green Clay, Nigella Sativa Seed Oil, Matcha Powder, Lecithin, Sunflower seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Chlorophyllin Copper Complex, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Vanilla Planifolia (Vanilla) Seed Extract, Schizandra Chinensis (Schisandra) Fruit Extract

Аналіз складу на сторінці мейкап

0%Негативний

68%Позитивний

32%Нейтральний