Оленка

Квітково-спецієвий аромат

Квітково-спецієвий аромат
Квітково-спецієвий аромат

З маркою Mancera у мене цікаві відносини - їх аромати я або обожнюю і це 100% попадання, або відверто фуууу і головний біль.

Indian Dream завжди проходив повз моєї уваги. Ноти піраміди здавались банальними і схожими на кучу інших квіткових. Але минулого літа мені в замовлення вклали семпл в подарунок і так сталася любов. А потім пошуки кругом-кругом флакону, бо чомусь саме він почав пропадати з продажу. Його зняли? чи якісь приколи від марки? Чому його знову ніде немає, або ж значно дорожче за інші парфуми Mancera?

Прем’єра аромату: 2014

Початкова нота: Апельсиновий цвіт, Геліотроп, Герань
Нота серця: Амбра, Жасмин, Троянда
Кінцева нота: Білий мускус, Ваніль, Ветівер, Сандалове дерево

При нанесенні мене він якось не чіпляє. Звичайна солодка герань-троянда така солодкувата не та що з клумби, а десертна та що плететься і з неї роблять трояндове варення, ледь припудрена за рахунок геотропу. Він приємий, але банальний. А от через 2-3 години о диво! додається щось спецієве, наче змішали рожевий перець з дерев'яшками і приправами, п'янке, щось що звучить навіть гучніше, ніж на початку, вона запудрюється ще сильніше і наче прилипає до шкіри. Я насолоджуюсь цим ще 3 години, іноді більше і тільки після цього знову повертається ледь відчутна квітковість з ваніллю та солодким сандалом і так звучить до самого душу. Не розумію як це працює. Але аромат постійно змінюється, він мега стійкий. Я завжди користуюсь парфумами вранці, коли збираюсь на роботу. Нічого більше не добавляю протягом дня. Максимум лише чаї Елізабет Арден оновлюю в літню спеку або ж якщо після роботи йду кудись на свято чи посиденьки, а всі інші - з ранку і до вечора, хто скільки тримається. Тут же стійкість неймовірна з 7-8 ранку і до самої ночі.

Об'єм 120 мл

Ціна покупки 2750грн, зараз якщо і знайдете десь, то від 3500

Подумую про те, щоб купити запасний флакон ближче до Дня Народження, боюсь, щоб його не зняли з виробництва.