Pilirina 💛💙

SKINNY DIPPING: літній сад у тісняві мегаполісу

SKINNY DIPPING: літній сад у тісняві мегаполісу
SKINNY DIPPING: літній сад у тісняві мегаполісу
SKINNY DIPPING: літній сад у тісняві мегаполісу

На старті здається простуватим, але це оманливе знайомство. У ньому є щось, що змушує затримати увагу. Очевидно, сама назва аромату у перекладі свідчить про те, що його потрібно наносити, насамперед, на шкіру, щоб зрозуміти подальше розкриття.

Верхні ноти: грейпфрут, лимон, ягоди смородини, бруньки смородини, лист томату, ревінь

Середні ноти: рожева троянда, магнолія, кардамон

Базові ноти: ветивер Гаїті, дубовий мох, мускус

При першому розпиленні на зап'ястя помідорне бадилля з несолодкою червоною смородиною, яку у мене на рідній Полтавщині у дитинстві називали порічкою. От на старті прям реально відчуваю прілі, розтерті у руках листочки томату. Потім вони різко зникають і в композицію вступає цитрусово-смородиновий дует - терпко-зелений, із виразним прохолодним, трав'яним відтінком.

Хвилин за п'ять це все починає стихати і тут в гру вступає кислуватий ревінь, аромат якого, мабуть, чи не кожен знає з дитинства. Землистий підтон вологоі землі говорить про наявність ветиверних ноткок. Але, на жаль, я не знаю як він пахне саме на Гаіті.

Якщо тут є троянда, то не бархатиста, жирна, червона, а така ніжна, чайна, домашня, звучить десь на задньому фоні. Магнолію час від часу чути досить гучно, іноді навіть здається, що вона обрамляє всю архітектуру піраміди аромату.

Насправді мені більше подобається аромат, коли перші нотки розходяться і він всідається на шкірі. Тоді він стає цікавий. Всідається надовго. Трохи монотонить, але тут, пардон, аромат більш трав'яний. Хотілося б додати, що природній, але на старті відчуваю трохи хімозність, вона швидко стихає.

Незважаючи на метамарфози, мені подобається SKINNY DIPPING. Користуюся від випадку до випадку, коли хочеться чогось незвичного і літнього.