Швець Карина🤍

#testmakeupclub бокс від L`oreal

#testmakeupclub бокс від L`oreal
#testmakeupclub бокс від L`oreal

Цей бокс я обирала для мами (вона сама обирала відтінок фарби, але він виявився для неї затемний), тому сама фарба так досі і стоїть нетронута🤷‍♀️ але служба підтримки MakeUp Club дала мені відстрочку, за що їм вдячна, проте все одно відчуваю свою провину, що так довго не писала огляд на цей бокс, тому хоча б поділюсь загальними враженнями. Фото були зроблені ще в грудні.

У мене був відтінок 7U.

Окрім фарби, до боксу також входили: дзеркало Babyliss та невеличка розчіска Tangle Teezer.

Зручне, має два положення, в якому може стояти, саме дзеркальце якісне і не спотворює зображення.

До цього я не користувалась саме таким видом Tangle Teezer, та і загалом я їх не дуже люблю. Але цю розчіску ношу с собою у сумці і беру у поїздки, бо вона має доволі компактний розмір.

Мені подобається дизайн кришки, він дуже гарно переливається 😍але я все одно не можу полюбити розчіски цього бренду, бо у них надто мʼякі зубчики для мого волосся, які не можуть його гарно причесати і часто видирають. Але через зручність самої розчіски я нею користуюсь і в принципі задоволена нею у будь-якому разі, бо це була потрібна мені штука (адже до цього в сумці я носила деревʼяний гребінець).

Так як саму фарбу я не маю змоги протестувати, то я розповім хоча б про те, що змогла використати - шампунь і маску)))

Має дуже приємний аромат - квітковий, насичений, але він не душить і не є навʼязливим. Гарно і активно піниться (я б назвала обʼєм піни більше середнього), діє мʼяко, бо для моєї жирної шкіри голови свіжості вистачає менше, ніж зі звичайним шампунем (на наступний день після миття корені вже не дуже свіжі). Під час миття волосся не сплутує.

Має в собі блискітки, консистенція доволі ріденька. Одного маленького тюбику мені вистачило на два намилювання (тобто одне миття). Перший я використала ще в грудні, другий берегла для допису і ось сьогодні помила голову ним. Результат на волоссі буде нижче.

Середньо-щільної консистенції, має не жирну текстуру. Я часто використовую маски з фарб Лореаль і люблю їх, тому в цій не сумнівалась теж.

Аромат приємний, схожий на шампунь, проте він більш інтенсивний та різкий.

На волоссі дає хороший ефект розгладження і закриває кутикулу, розплутує, не перенасичує його.

Якби Лореаль зробили цей шампунь і маску в повнорозмірних форматах (саме з такими ароматами), я би була постійним покупцем😅

Ось такий вигляд одразу після сушки феном.

Загалом бокс сподобався, шкода звичайно, що ми з мамою не вгадали з кольором фарби, але вона все одно знайде собі власницю рано чи пізно, і я доповню допис з результатами фарбування.