Бернацька Юлія

Пусті баночки зими

Пусті баночки зими

Олівець для брів Maybelline у номері 04 Medium Brown це просто любов. Тоненький стержень, без рижини. Красивий коричневий колір. Вміру твердий. Просто ідеальний.

Тонік для обличчя Derma E. Мені він сподобався. Гарно зволожує шкіру. Для мене він, як експрес засіб, щоб освіжити шкіру, прибрати тьмяність, тому користувалась не кожного дня.

Термальна вода Uriage. Засіб хороший, гарно зволожує та освіжає шкіру. Але чесно кажучи ледве його закінчила.

При розприскуванні потрапляє на волосся, чим псує укладку. Тому потрібно прикривати волосся. Трішки заморочливо.

Сироватка для обличчя Max Factor. Засіб дає гарне зволоження, після неї я вже не наносила крем. Надає шкірі сяяня. Засіб дуже сподобався. Як би не моя любов шукати щось нове, обов'язково повторила б.

Блиск для губ з ефектом збільшення "Шоколад" Eveline. При нанесенні відчувається легке поколювання і не довго. Ефекту збільшення не помітила. Сам блиск напівпрозорий, комфортний на губах.

Бальзам-олія для тіла Babe Laboratorios. Гарно зволожує шкіру. Не має відчуття липкості після нанесення. Ледь відчутний приємний аромат.

Крем-гель для контуру очей Bioderma. Крем хороший. Зволожує. На цьому все.

Парфумований крем для рук Mareve. Спочатку крем сподобався. Гарно живить шкіру. Насичений аромат.

Але крем я використала не до кінця, так як він раптом спортився. Змінився колір, став рідкий з не приємним запахом. Якихось екстремальних умов зберігання не було.

Пусті баночки зими
Пусті баночки зими
Пусті баночки зими