Винник Катерина

Аромати дому

Аромати дому

Коли 24.02 ми виіжали з дому в Харкові, я брала багато чого. Не тому, що не знала що брати, а тому, що майже все було підготовлено ще за тиждень. Просто кидали всі коробки в машину.

Була там і коробка з косметикою, в яку я вклала аромадифузор (якраз напередодні купила два флакони). Ми ще не вирішили тоді куди саме їхатимем, але я захотіла, щоб там пахло домом. Чоловік просміявся з мене, але його робота була носити речі))))

отже, тепер саме про аромати дому.

Аромадифузори, які мене захоплюють - THD. Мінімалістичні флакони, які підійдуть (як на мене) до кожного інтер'єру. Це стійкі і приємні аромати. В мене по 3 палички для флакона - вистачає для кімнати (в мене 22 м2). якже писала, останні я купила напередодні війни. Той, що на верхньому фото - він сьогодні. рік. він собі стояв на столику цей майже рік відсутності і наповнював квартиру приємним квітковим ароматом. той, що ми брали з собою - його якраз вистачило на ці 11 місяців. Він закінчився перед від'їздом (можливо тому, що він стояв у теплішому місці останні місяці і випаровування йшло швидше).

Я люблю ароматичні палички.

в мене були сандалові. цього разу привезли мені жасминові. Але останні викликали двояке відношення до себе. Поки вони "сирі" - це неймовірний аромат. Але варто їх запалити ... мені вони підходять для нейтралізації небажаних ароматів 🤣

сандалові палички - це любов. жасминові - то журба.

щоб дарма не пропадали, я частину їх розклала у шафах замість ароматичних саше.

А те, що лишилось використовую інколи для нейтралізації непотрібних мені ароматів , які бувають при засміченні домових трубопроводів😅

Для WC незмінним фаворитом останніх років 7 є водний освіжувач-нейтралізатор. Він не викликає в мене спазмів (як аерозольні спреї) і , як на мене, економний у використанні. Принаймні, моїй сім'ї флакона вистачає надовго))