Strange Love

Як потрясіння впливають на шкіру: Лікую висип з Estee Lauder Night Repair

Як потрясіння впливають на шкіру: Лікую висип з Estee Lauder Night Repair
Як потрясіння впливають на шкіру: Лікую висип з Estee Lauder Night Repair

Ніякого красивого фону та естетики. Проте, надіюся, пост все ж буде корисним для багатьох з вас.

Почну з передісторії, бо вона тут доволі важлива.



Декілька тижнів тому я стала очевидцем потрійної смертельної ДТП. Я стояла в кількох метрах, якраз вийшла зі своєї автівки на парковці поряд з трасою. І тут удар, потім вибух. Кров, шматки салону, дитяча пляшечка на асфальті, крики жінки, що овдовіла кілька буквально декілька секунд тому. Далі спілкування з поліцією, пошук винуватця, який зник з місця події.

Під вечір я трішки відійшла і навіть без страху сіла за кермо. Проте перед сном багато думала про ту трагедію, про трьох дітей, які залишилися сиротами, про чоловіка з іншої автівки, що також загинув, та про стан його вцілілої дружини.



Вже через дві доби після ДТП у мене в кутику губи з'явилася дивна висипка, вона лише посилилася наступні дні. Висип мав дуже дивну форму та колір. Ні Cicaplast, ні інші відновлюючі засоби, які мені зазвичай моментально допомагають, не діяли. Я АБСОЛЮТНО впевнена в тому, що це висип на нервовому підґрунті. мій висип почав прогресувати з новою силою. Далі нове вогнище з'явилося під нижньою губою.

Перед походом до дерматолога, я вирішила спробувати останній спосіб справитися з висипом в домашніх умовах - Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex. У мене було кілька пробничків цього чудозілля. "Не допоможе - піду до дерматолога. Або до психолога", - пообіцяла собі я.

І, як не дивно, саме сироватка від Estee Lauder спочатку зупинила процес розростання висипки, а далі за лічені дні загоїла її. Наразі ще видно сліди та трішки кірочок, проте нові вогнища не з'являються.

Сироватка доволі рідка, рівномірно розподіляється. Має мінімальний косметичний аромат. Наносила її під базовий крем Cerave.

Окрім роботи з висипом, Estee Lauder Advanced Night Repair прекрасно впливає на здорові ділянки шкіри: на ранок обличчя свіже, зволожене, відтінок більш рівномірний. Реально робоча сироватка, єдиний мінус - трішки кусюча ціна. Проте, як мінімум, є за що платити.


Бажаю вам менше стресу в житті. Будьте уважні на дорогах та цінуйте життя! Сироватку Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex рекомендую однозначно! Ще раз прошу вибачення за такий нетиповий для мене огляд, проте вірю, що комусь він таки стане корисним.

Як потрясіння впливають на шкіру: Лікую висип з Estee Lauder Night Repair