𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Поповнення косметички

Поповнення косметички

Нещодавно потішила себе покупкою нової косметики

Придбала тональну гіалуронову сироватку від L'Oréal, помадку і олівець для брів, а також блиск для губ від Maybelline.

Блиск Lifter gloss у відтінку 21 Gummy bear взяла вже повторно, він крутий! Дуже подобається його ніжний колір і повний комфорт на губах, обожнюю його 😍

https://club.makeup.com.ua/post/30728/

Тут писала детальний огляд цього блиску 👆

Поповнення косметички
Поповнення косметички

Тональна сироватка від L'Oréal цікавила мене вже давно і нарешті вирішила її спробувати. Тон взяла самий світлий 0.5-2 Very light, сподіваюсь, що вона мені підійде і сподобається. Прикро, що виробник ніяк не захистив флакон від постороннього відкриття. Це прям засмучує... Як знати, що до тебе його не відкривали? Строк придатності з моменту відкриття 6 місяців і виходить, що ніяких гарантій нема, що він не добігає кінця. Хоч би наклейка була, чи що ...

Взагалі, на протязі багатьох років я використовую тональну основу від Bourjois healthy mix, яку вважаю одною з найкращих. Це мій улюблений засіб, та нажаль виробник перевипустили нову її версію і це вже зовсім інший продукт.

Також давно хотіла придбати олівець для брів від Maybelline, та все не могла визначитися з відтінком. На щастя в магазині були тестери і я зупинила свій вибір на Cool brown. Якщо не помиляюсь - це тон 5.5. І я так підозрюю, що відтінок новий, бо раніше ніде не бачила його.

Вдома олівець ще не відкривала, а тільки тестила в магазині, колір гарний, коричневий, холодний, не рижить. Поки що користуватися не буду, бо треба закінчити інші продукти.

Помадка від Maybelline у відтінку 05 Dark brown теж буде чекати свого часу. Колір її темно-коричневий, без рижини, а в комплекті ще йде гарна щіточка з пензликом.

Мені дуже подобається оформлювати брови саме помадою, декілька років тільки і користувалась цим засобом, але іншої марки. Зараз іноді використовую і олівці.

Всім вдалих покупок!