Marinka🌈Rainbow

Narciso Rodriguez For Her

Narciso Rodriguez For Her

Всім привіт ❤️

Перший день весни мені хочеться розпочати з нового аромату 💫 і замовлення яке нещодавно отримала.

З брендом Narciso Rodriguez в мене доволі складні відносини. Не дивлячись на те що аромати подобаються і я декілька разів замовляла пробники ,носити їх на собі мені складно через домінуючу ноту того самого відомого мускусу . Але.. В магазині я то і діло підходила до стенда з парфумами і зрозуміла що рожеві "For Her" я все ж таки хочу собі в колекцію. Чудове рішення я знайшла на сайті Makeup, вирішила замовити парфумовану воду в форматі димки для волосся. Це моя перша така димка ( міст) тому я трохи хвилювалася чи буде аромат схожий на парфуми ,як сяде на волосся. І не розчарувалась.

Narciso Rodriguez For Her
Narciso Rodriguez For Her

Бренд : Narciso Rodriguez

Об'єм : 30 мл

Місце покупки : сайт Makeup.ua

Ціна залежить від партії та місця покупки.

Що ж таке димка для волосся ❤️Димка для волосся або міст - це більш легка версія парфумованої води яка точно повторює піраміду аромату і має відмінності у концентрації та стійкості. Як правило димка не містить спирт ,тому вважається що її безпечно наносити на волосся. Часто міст використовують як доповнення до парфумів або як самостійний продукт ,особливо якщо маєте підвищену чутливість до ароматів.

Hair mist запакований як і парфумована вода в картонну коробку, слюду. Флакон лаконічний ,витягнутої прямокутної форми , матове скло ніжного рожевого кольору .Кришка пластикова,зручна, надійно фіксується . На дні флакона є вся необхідна інформація,батч код.

Піраміда димки повністю відповідає піраміді парфумованої води.

Початкові ноти: Троянда, Персик

Середні ноти: Мускус, Амбра

Базові ноти: Сандал, Пачулі

Відомий мускус Narciso Rodriguez в парфумах викликає в мене деяку неприязнь ,він дуже яскравий, стійкий та дуже насичений, викликає асоціації з чимось "дуже ретро ", лоскоче рецептори та інколи навіть з'являється алергічний нежить )) З цим же містом виявилося все інакше. З самого першого нанесення аромат не такий кричущий, мій ніс відчуває окрім мускусу все те що заявлено в піраміді. Це і ніжна троянда, зелений ще не стиглий персик. Потім композиція запудрюється, мускус стає вишуканим і привабливим та доволі сучасним, без асоціацій зі старовинним "сундуком". Не хочу образити тих кому подобається цей аромат в версії парфумованої води ,просто я до неї дуууууже чутлива і мені там все занадто. Проте я погоджуюсь що композиція приваблива і компліментарна.

Мені подобається що димку на волоссі я не відчуваю.

Я роблю декілька "пшиків" на волосся,потім проходжусь по ньому гребінцем і отримую ніжний та легкий аромат який здебільшого відчувається коли я повертаю голову або безпосередньо коли підношу ніс до волосся. Та не дивлячись на легкість димки , аромат доволі стійкий, відчувається на волоссі добу точно. Я бризкала на шкіру,то на ній аромат тримається 3-4 години. Шлейфу звісно немає, тому що скоріше це вуаль.

Якогось впливу на волосся по типу кондиціонування я не помітила. Та це для мене не є важливим критерієм, оскільки димку купувала лише задля аромату і цілком задоволена.

Якщо ви також не можете потоваришувати з мускусом Narciso Rodriguez але аромат начебто і подобається,то рекомендую розпочати знайомство саме з димки для волосся.

Дякую за увагу 🤗