Наталія С

Моя рутина перед миттям волосся - Частина 2

В першій частині описувала, що я роблю спочатку до миття волосся:

Потім я переходжу до наступного етапу - миття волосся за допомогою Redken Acidic Bonding Concentrate Intensive Treatment

Що це таке і на що схоже?

  1. Схожий за обіцяними результатами та способу використанню на Oleplex 3 - засіб, який відновлює волосся, його потрібно наносити на вологе волосся до шампуню, чекати 15-20 хв та можна мити голову. З ним я особисто знайома - не отримала результату та обтяжував моє тонке волосся, пост є: https://club.makeup.com.ua/post/13137/ та https://club.makeup.com.ua/post/10640/
  2. Схожий на Pre Method, - де кондиціонер чи маска використовується перед миттям волосся. Особисто мені цей метод не сподобався, на моєму волоссі краще працює класичний варіант використання маски після миття.

Як користуватися Redken? Просто змочіть волосся, нанесіть засіб на 5 хвилин, потім змийте. Під час змивання я проходжусь гребінцем по волосся, дуже легко розчісується (гребінець зовсім не застряє) і далі переходжу до шампуню, а потім до маски або кондиціонера.
Іншими словами Redken пре шампунь це по факту пре метод як описано вище.

Яке волосся під час миття голови? Волосся стає дуже м'яким, розплутаним і є трохи відчуття скрипу. Наношу засіб на волосся, де зазвичай обламується або травмується волосся. В мене це - волосся біля обличчя та кінчики. На шкіру голови не наношу.

Як часто використовувати Redken? Достатньо одного разу на тиждень. Особисто я вирішила використовувати його через кожні два миття, і мені цього достатньо.

Який ефект після сушіння волосся? Волосся стає більш гладким, не обтяженим, лежить полотном, не так пушиться в проблемних місцях. P.S. Звісно посічені кінчики треба відрізати:))

В мене тонке волосся, і це постійно створює проблему, тому що мій догляд є майже ідеальний, але волосся від природи тонке і його може травмувати навіть від гарячої води, тому я максимально рада цьому засобу.

До користування засобом було одне місце, де в мене після миття постійно утворювався ковтун, через місяць користування він в мене пропав. 😱

Дякую за прочитаний пост, сподіваюсь було корисно💋