Alyona Fedyk

Shimmer Nails: мода на дорогоцінні блискітки повертається

Як для прихильниці стриманих відтінків та глянцевого ефекту на нігтях, цей варіант досить провокативний, але з часом я, напевно, дійду до харкорних дизайнів😊 Лак із серії Powder Nude від Maxi Color в моїй колекції вже давно, але я дуже рідко використовувала його до цього часу. Я повелась на ці чарівні блискітки в баночці, але, зізнатись, таки в баночці вони виглядають ефектніше, ніж на нігтях (гортайте, там є відео). Хоча, можливо, це тому, що я нанесла всього один шар лаку, та й в якості основи я обрала напівпрозорий рожевий відтінок для френча.

Powder Nude в мене у відтінку 07.

• На нігтях практично прозорий, якщо наносити його у один шар. Як самостійний лак я його не використовувала.
  • Один з його мінусів в тому, що поверх варто нанести топ, тому що з глянцевим блиском там трішки недопрацьовано)) Лак без топу виглядає напівматовим, і мені це не подобається. Але якщо це можна виправити закріплювачем з гель-ефектом, то я не вважаю це проблемою😊
  • Класно, що з ним не потрібно «гратись». Завдяки напівпрозорості текстура лягає рівномірно, та навіть якщо ви випадково промахнетесь (таке ж теж буває), можна без зусиль та наслідків підправити свій «факап» зубочисткою.
  • При штучному освітленні ефект дуже красивий. При денному – відрізняється, але теж цікавий. Здалеку помітний легкий скляний фініш. Думаю, якщо нанести блискітки поверх оливкового, блідо-жовтого або блакитного, то це буде виглядати круто, але для цього я чекаю літа😊

На сайті я чомусь не знайшла саме цю серію, при тому, що звичайні лаки Maxi Color представлені, але є ще парочка бюджетних альтернатив з дрібними блискітками. Додаю.

Для різноманіття в nail-дизайні цей варіант дуже непоганий, адже іноді звичний манікюр може набридати, а до чогось екстравагантного можна просто бути не готовим. Тож, якщо ви користуєтесь звичайними лаками і вам хочеться змінити свій звичний манікюр – сміливо пробуйте сяйливе покриття.