Annet🦄

Жовто-блакитне комбо з Кореї

Жовто-блакитне комбо з Кореї

Купляла ці кремчики від бренду A'pieu в надії закрити усі потреби комбінованої шкіри схильної до жирності. Користувалася ними протягом двох місяців, то ж маю що сказати.

Жовтий крем з гамамелісом замовила виключно з ностальгічних міркувань, бо пам'ятаю колись у ранній молодості брала засіб (можливо це був якийсь Clean&Clear), який мені дуже підійшов - звужував пори і шкіра була цілком ним задоволена. Цей крем A'pieu Hamamelis Cream теж досить таки непоганий, але думаю що найкраще все ж таки працюватиме на саме вираженій жирній шкірі. Перші враження від нього прекрасні - шкіра пружніша, ніби припудрена, навіть точно не знаю як описати ці відчуття. Ледь відчутний аромат цитрусових. Проте мені наразі не вистачає зволоження від цього крема - його він дає для комбі-шкіри замало. Крім того, використовуючи його ранком і ввечері я помітила невеликі висипання на щоках, один з пришиків таки перетворився на цілком таки виражений прищ. Оцього мені ще бракувало... Думаю все ж таки щось у складі - оте що звужує пори таки звузило якусь сальну протоку, яка дістала запалення... Того гамамеліс вам радити не можу.

Інша спрва - оце диво A'pieu Madecassoside Moisture Gel Cream - бачу після ребрендингу трошки змінилося пакування, проте сподіваюся, що не змінилося наповнення. Легенький гель-крем. З ледь помітним запахом трав. Шкіру гарно зволожує - вона трошки волога після нього, проте немає липкості. На вечір я люблю такі текстури. Гарне зволоження на ранок і відсутність "сюрпризів" у виглядів запалень. Пори не забиває.

Якшо шукаєте легенький крем гелевої текстури - раджу спробувати голубий варіант! І звичайно відписати мені свої враження!

Зичу всім здоров'я і краси🌸

Жовто-блакитне комбо з Кореї