Комарова Мира

Top face Lasting color 092

2 тижні тому мій майстер відмінив запис на нігті і я вирішила, що це знак, бо останнім часом мене дуже сильно дратувало що вони швидко відростають, за все чіпляються і заважають. На щастя, в мене вдома є все для того щоб якісно зняти покриття. Звичайно знявши гель, я побачила що нігті не такі як раніше, але вони не були прям дуже страшними. І так я вирішила їх обрізати і відрощувати свої, тоді в мене прийшла ідея повернутися до звичайної лакової системи.

Звичайні лаки значно простіші у використанні, потребують меньше часу на підготовку ногтьової пластини, а саме головне що колір можна міняти значно частіше ніж з гель-лаком. Так я і повернулася до домашнього манікюру.

Тепер на манікюр не треба виділяти 3 години часу, а все можна зробити самій, вдома і швидко!

Для цього манікюру використовувала базу від Patricia Ledo, основний колір від Top Face - 004, перламутр Top Face 092. Зазв чай топ люблю наносити на наступний день, коли покриття вже точно висохло, це економить час сушки, використовую теж Patricia Ledo.

Такий манікюр в мене тримається стабільно 7 днів без сколів. Десь на 10 день я зазвичай знімаю покриття і ходжу де кілька днів з якимось лікуючим лаком.

02 березня, 2024
Комарова Мира
0
0
02 березня, 2024