Pilirina 💛💙

А ви вже познайомилися з цим ведмедиком?

А ви вже познайомилися з цим ведмедиком?
А ви вже познайомилися з цим ведмедиком?
А ви вже познайомилися з цим ведмедиком?

Щоправда, 2023 року випуску, але, оскільки я ще перебуваю у декретній відпустці і ви самі розумієте, що з 3-річним карапузом особливо важко щось протестувати офлайн, довелося вилити на себе хорошу частину флакону, щоб сміливо поділитися своім враженням про нашумівшого ведмедя Toy 2 Pearl.

Можу сказати точно, що це аромат який забезпечить вам чудовий настрій на весь день. Вже саме яскраве оформлення ведмедика у запаморочливому переливчастому флаконі викликає позитив і його так і хочеться схопити з вітрини, щоб доставити до своєі колекціі.

Початкова: лимон, орегано, сорбет

Сеоредня: жасмин, пісок, фрезія

Кінцева: ветивер, кіпаріс, мускус

Дивно буде, якщо при одноразовому затесті аромату я буду розписувати його по нотам. Звісно, база скопійована з нету, але я дуже люблю орегано і без нього в ароматі не обійшлося, повірте. Цей освіжаюче пряний, солодкувато-свіжий, трав'яний аромат точно звучить зі старту і привертає до себе увагу моєі психіки. Звісно за основу взято базове свіжо-цитрусове ДНК Moschino. Все базується на ньому.

Якщо ви колись користувалися нестійким, але шалено красивим ароматом Forever and Ever від Dior ( я його повторювала багато разів, обожнюю і, водночас, ненавиджу за співвідношення ціни та нестійкості на моій холодній шкірі) - то це щось сходе за направленням із цієї композиції на старті.

Ходила, ламала голову, що ж у них спільне? Фрезія! Звучить натуралістично, чисто, кришталево-прозоро, трішки мильно, але, як кажуть, дорого-богато.

Звісно, коли всідається на шкірі, починає вилазити той самий акватичний мускус Moschino.

Крім ветиверу, цитрусу,, фрезіі і чогось мускусного, на шарфі через годинки 3 нічого не лишилося, але... Зачепив...

Не люблю "свіжаки", хоча раніше завжди кидала якихось Moschino Funny за 20 євриків до корзини, коли кудись летіла.. Це була традиція.

Зараз мені лінійка Москіно ніби і не цікава. Думала, що я виросла і награлася цима ведмедиками і цитрусами. Е, ні!

Боюся взяти привселюдний гріх і віднести Toy 2 Pearl до категоріі не надто стійких ароматів. Він важчий за Funny і точно набаго стійкіший, не такий квітковий як рожевий ведмедик від Moschino, але він звучить дорого у своій новій інтерпретаціі.

Так. Він життєрадіний. Як ззовні, так і зсередини.

Зараз такий аромат із позитивним настроєм нам всім потрібен.

+1 до моєі колекціі нсвіту заради флакону.

Сподобається любителям класичного Eclat d'Arpege та лінійки Moschino, але з присмаком сучасності. Зачарує всіх.

Беріть, якщо відчуваєте подих весниі у вас депресьйон! Додасть грайливого настрою!

У моій колекціі він точно буде! Хіба можна пройти повз нього?

Я не пройшла.