Lily♥️

НОВІ РУМʼЯНА ВІД CATRICE: Air Blush Glow чи схожі з Nars Orgazm?

НОВІ РУМʼЯНА ВІД CATRICE: Air Blush Glow чи схожі з Nars Orgazm?

Моя нещодавня обновочка рум'яна від Catrice Air Blush Glow – це пудрові рум’яна з сяючим фінішем.

Думаю буде цікаво багатьом дівчаткам, які шукають гарний продукт для щоденного макіяжу. Їх можна придбати за досить низькою ціною. Мене вони зацікавили, бо мої румʼяна від Pupa вже практино закінчились, і я шукала щось схоже.

І так натрапила на ці від Catrice .

Вони доступні в декількох кольорах, в нас представлені три відтніки:

  • 010 Coral Sky
  • 020 Cloud Wine
  • 030 Rosy Love

Мені найбільше сподобався саме відтінок Rosy love. Який видався мені найбільше подібним до моїх улюблених румʼян.

Як на мене по фінішу практично ідентичні, але є звичайно різниця.

Детальний огляд на румʼяна від Pupa я робила у своєму дописі: "Рум‘яна та пудра від PUPA

Сьогодні про 2 мої улюблені продукти від Pupa."

https://club.makeup.com.ua/post/5171/

ПАКУВАННЯ. Скажу відверто таке собі, пластик виглядає не дуже надійно, і в мене з першого ж використання кришечка не закривається🤦‍♀️. Але є і великий плюс: вага тут 5,5 грам продукту, що як на мене досить непогано!

ТЕКСТУРА ТА ФІНІШ: Це пудрові румʼяна з класичною текстурою, більш сатиновою на дотик, так як вони з глоу (сяючим) ефектом, тому у складі є шиммер. Сяяння більш природнє, що мені подобається. Румʼяна не є сильно пігментованими, у порівнянні з пігментацією моїх рум’ян від Pupa, то так суттєво відрізняється. Проте продукт можна нашарувати і отримати яскравіший більш насичений фініш. Мінус, як на мене, це досить специфічний аромат, він мені дуже не подобається, я його відчуваю. Також румʼяна досить сильно пилять. Тому розхід буде великий.

ПО СКЛАДУ: це веганський продукт, не містить спирту, ароматизаторів, мікропластику та глютену.

Для мене загалом ці румʼяна – цікавий бюджетний варіант, думаю особливо будуть красиво переливатися на сонечку, для літа взагалі супер, також підійде для тих хто не звик до кремових та рідких текстур, а полюбляє класичні пудрові текстури. Я рекомендую їх спробувати, як бюджетну гарну альтернативу моїм улюбленим румʼянам від Pupa чи Nars (оргазм).